Quantcast

Digitální televize O2 TV přináší filmové léto

| redakce | tisk

Od 1. července 2011 začíná na O2TV léto Filmové léto. Každou středu bude ve Videotéce v kategorii Žhavé novinky dostupný jeden film za 1 Kč. S dvojnásobně navýšenou kapacitou O2 TV Nahrávání neunikne zákazníkům žádný oblíbený pořad. Pro nové zákazníky je k O2 Internetu připravena digitální televize O2 TV Flexi za akční cenu 250 Kč měsíčně. Filmy ve Videotéce za 1 Kč

Od 1. července do 31. července bude každou středu ve Videotéce v kategorii Žhavé novinky zákazníkům k dispozici jeden film za jednu korunu. V červenci se mohou těšit na tyto filmy:

Let´s dance 3D - hudební drama (6. července)
Ondine - romantický film s Colinem Farrellem (13. července)
Román pro muže - úspěšná česká komedie (20. července)
Machete - akční trhák (27. července).
Pro opravdové fajnšmekry, kterým tato porce filmových zážitků nebude stačit, je ve Videotéce připravena nabídka těch nejzajímavějších novinek. Naleznou zde tituly jako Harry Potter a Relikvie smrti - část 1, Habermannův mlýn nebo komedii Fotři jsou lotři. Za tyto filmy zaplatí zákazník běžnou cenu 55 Kč.

Nahrávání s dvojnásobně vyšší kapacitou
Každý zákazník O2TV zároveň může od 1. července do 31. srpna využít speciální nabídku O2TV Nahrávání, která umožňuje záznam libovolného pořadu. Kapacita služby bude v tomto období navýšena na dvojnásobek, umožní tedy nahrávání až 20ti hodin a následné shlédnutí kdykoliv po dobu dvou týdnů. Všem, kteří zrovna nebudou mít čas sledovat svůj oblíbený seriál, film nebo dokument, tak žádný oblíbený pořad v létě neunikne. Nahrávat lze přitom pohodlně z více kanálů současně. Nahrávání lze jednoduše nastavit v menu O2TV, přes internet, mobilní telefon nebo v aplikaci iPhone.

Akční nabídka digitální televize O2 TVpro nové zákazníky
Zákazníci si až do 31. srpna mohou pořídit ke svému O2 Internetu službu O2 TV s tarifem O2TV Flexi za zvýhodněnou cenu 250 Kč měsíčně na prvních 6 měsíců využívání služby. Podmínkou je uzavření smlouvy se závazkem na 12 měsíců.

Skladba programů O2 TV je v režii zákazníka, který si ji může nakombinovat do základního balíčku O2 TV Flexi. V rámci něj dostane automaticky 21 kanálů, které může libovolně doplnit o dva tématické balíčky s dalšími programy. Na výběr je jedenáct tematických balíčků - některé jsou zaměřeny na filmy nebo dokumenty, jiné na sport, seriály, či životní styl a nechybí ani balíček určený pro dospělé.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články