Quantcast

Novinky Cyfra+: Nickelodeon HD a Viacom Blink!

| redakce | tisk

11. listopadu 2011 se oficiálně rozšíří nabídka polské satelitní pay-tv služby Cyfra+ o dva nové programy z portfolia Viacom International Media Networks - Nickelodeon HD a Viacom Blink! Obě nové stanice mají již připojené systémy podmíněného přístupu pro karty Cyfra+.

Nabídka Cyfra+ se v letošním roce rozšířila již o 24 nových programů, z toho o 16 ve vysokém rozlišení (HDTV), z toho 10 vlastních stanic CANAL+ Cyfrowy, operátora platformy CYFRA+.

Viacom Blink! bude dostupný na 66. programové pozici již od programového balíčku KOMPAKT. Stanice Nickelodeon HD bude zařazena na 146. pozici v EPG dotovaných přijímačů a bude v nabídce balíčků HD OPTIMUM a HD OPTIMUM promo.

Viacom Blink! přináší divákům zábavní televizní formáty ze světové nabídky společnosti Endemol. Nickelodeon HD je stanice určená pro fanoušky animace a seriálů pro mládež. Stanice vysílá nejlepší seriály ze světové knihovny Nickelodeon v HD rozlišení. Stanice vysílá mj. seriály jako "Super ninja", "Power Rangers" či "iCarly".

technické parametry - Nickelodeon HD:

Hot Bird 8 (13°E), freq. 11,470 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

technické parametry - Viacom Blink!:

Hot Bird 6 (13°E), freq. 11,075 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články