Quantcast

Evrokino v paketu Viasat Ukraine

| redakce | tisk

Ukrajinská satelitní platforma Viasat Ukraine zařadila do své programové nabídky ruskou televizní stanici Evrokino. Kanál byl přidán do balíčku Prestižnyj - nejvyšší programové nabídce obsahující nejvíce programů.

Viasat Ukraine používá dva DVB-S2 multiplexy na satelitu Astra 4A (4,8°E). Nová stanice Evrokino je umístěna na freq. 12,169 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK. Signál je zakódován systémem Videoguard.

Evrokino přináší nejlepší filmy, které vznikly v Evropě během existence kinematografie. Jde o první ruský kanál zaměřený na evropské filmy. V programu stanice jsou tématické filmy věnované filmovým festivalům v Evropě. Knihovna stanice obsahuje více než 450 evropských fimů. Provozovatelem stanice je společnost Klub 100. V portfoliu společnosti jsou také jiné tématické stanice - Russkij Illusion (ruské filmy), Detskij (programy pro děti), Illusion+ (zahraničí filmy), Zoopark (pořady o zvířatech). Russkij Illusion a Detskij jsou známé také abonentům Viasat Ukraine.

V paketu Viasat Ukraine k 1.1.2012 skončí ruská stanice Drive. Jde o stanici pro zájemce o automobily a motocykly. Stanice je součástí balíčku Prestižnyj.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články