Quantcast

Prima COOL oslaví Poslední Vánoce

| redakce | tisk

Sváteční programová nabídka televizní stanice Prima COOL je tento rok opět speciálně zaměřena. Její název Poslední Vánoce odkazuje na mayský kalendář, podle nějž by měl svět příští rok zaniknout.

Mayský kalendář, který byl objeven v Mexiku před padesáti lety, končí datem 21. 12. 2012. Podle něj tak k dalšímu slavení Vánoc už nejspíš nedojde. Oslavme tedy tento rok Poslední Vánoce. Prima COOL k této příležitosti připravila jedinečnou nabídku pořadů - horory, thrillery, katastrofické a dobrodružné filmy. Nezapomněla ale ani na zábavu v podobě seriálového maratonu se sitcomem Haló, tady Indie.

Kdo pátrá, jak by mohl konec světa vypadat, jistě nepohrdne několika katastrofickými filmy. Naladit se může už 22. 12. ve 22.15 filmem Sopka, ve kterém se nebezpečný vulkán probudí k životu přímo uprostřed Los Angeles. Na Štědrý den se od 20.00 diváci ocitnou ve Skleněném pekle, v nějž se promění hořící mrakodrap. O prvním svátku vánočním zachvátí ve 20.00 Japonsko hned několik nespoutaných filmových přírodních živlů po sobě (Kód 252: Katastrofa v Japonsku) a na Štěpána se od 23.10 mladá reportérka Kathrine vynasnaží zabránit děsivým následkům nevydařeného pokusu (Cesta zničení).

Prima COOL oslaví Poslední Vánoce
▲ Prima COOL oslaví Poslední Vánoce

Také lidské pěstní i jakékoli jiné bojůvky patří ke klasickým život ohrožujícím situacím. Zvlášť když je provozují mistři východních bojových umění! Nadílka fyzických konfrontací začne dvěma filmy s nebojácnými hrdinkami. Už 23. 12. ve 23.25 bude úspěšná podnikatelka Lulu ve stříbrné masce potírat zločin ve filmu Silver Hawk: Maska spravedlnosti. A 24. 12. od 23.00 bude dívka ve snímku Street Fighter: Legenda z Hongkongu zachraňovat otce ze spárů místní mafie. Dalšími bojovníky budou muži, kteří předvedou své umění na silvestra. Ve 20.00 vyzve Mstitel s černou maskou známého detektiva na neobvyklý souboj a ve 22.30 se rozhoří Rudé peklo, když bývalý diplomat přijede do Moskvy pomstít smrt syna.

Prima COOL oslaví Poslední Vánoce
▲ Prima COOL oslaví Poslední Vánoce

Foto z filmu Písečná smrt

Podle některých filmařů bychom si ale měli během konce světa dát pozor i na rozzuřená, naštvaná či hladová zvířata. Po Vánocích se do kořisti se zběsilou silou pustí rozzuřená medvědice (Grizzly: Pomsta šelmy, 27. 12. ve 23.10) a obří nenasytní červi (Písečná smrt, 28. 12. ve 23.10.). Své sousto si vyberou také stále hladové prehistorické nestvůry (100 mil. let př. n. l. , 29. 12. ve 22.10).

Pro milovníky méně drastické zábavy je připraven do několika epizod rozmnožený bonbonek. Jako každý víkend v prosinci čeká i o tom vánočním na diváky Prima COOL seriálový maraton. Tentokrát bude ve znamení sitcomu Haló, tady Indie.

Zápletka je prostá: Američan musí zničehonic vést call centrum v Indii a zažívá šok na každém kroku! Zjistí, že místní zaměstnanci potřebují pár lekcí z teorie americké konzumní kultury. Což jim však nebrání dělat šéfovi naschvály a vymýšlet na něj různé podrazy. Nezvyklý výlet do exotického pracovního prostředí mohou diváci podniknout v poledne 24. 12. a 25. 12., kdy bude každý den odvysíláno šest dílů, a také v následujících dnech, kdy bude sitcom uváděn vždy po dvou epizodách.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články