Quantcast

Jaro na Prima Family: Aréna národů, Česká 30 i Zázraky života

| redakce | tiskobrázek k článku: Jaro na Prima Family: Aréna národů, Česká 30 i Zázraky života

FTV Prima dnes představila vysílací schémata všech tří televizních stanic (Prima family, Prima COOL, Prima love). Prima family nabídne pořádnou porci zábavy pro celou rodinu. Přináší ji v podobě mezinárodní zábavné show, velkého rodinného seriálu i řady oblíbených reality show.

Prima COOL bude pro změnu na vlně apokalyptických předpovědí konce světa, ale nejen to. Pokračuje ve své úspěšné vlastní tvorbě a nově nabídne ryze pánský magazín. Teprve osmiměsíční Prima love nezůstává pozadu a přichází také se svou vlastní tvorbou. A to přímo rajskou!

Prima family

Na jaře se na Prima family k divákům vrací dnes už fenomenální kulinářská show Prostřeno! ve svých premiérových dílech, stejně tak jako oblíbená netradiční seznamka Farmář hledá ženu. Najde některý z farmářů ženu a založí prima rodinu jako v loňské sérii? Ta vaše se bude moci společně s rodinami Bernátových a Kosíkových vydat na Cesty domů, které přivedou na scénu řadu nových postav, v čele s Carmen Mayerovou, Igorem Barešem a Lindou Rybovou.

Cesty domů však nejsou jediným seriálem vlastní tvorby. Na televizní obrazovky totiž přichází druhá řada hvězdně obsazeného seriálu Evy Papouškové (mj. autorka seriálu Pojišťovna štěstí) z prostředí asistované reprodukce Zázraky života.

Aréna národů - to je název velké rodinné zábavné show, která vychází z nejlepších tradic Her bez hranic. Ve speciálně postavené aréně ve Francii se sešlo celkem osm týmů, aby porovnaly své síly v těch nejpodivuhodnějších disciplínách. Pod dohledem Alešů Hámy a Valenty spolu mezi sebou budou soupeřit týmy Francie, Ruska, Ukrajiny, Velké Británie, Číny, Arménie, Běloruska a České republiky. O zábavu, napětí a celou řadu kuriózních situací tak rozhodně nebude nouze.

Problémy s nadváhou a správnými stravovacími návyky se týkají značné části české populace. Jak na to vám i našim účastníkům poradí v již 6. premiérové řadě pořadu Jste to, co jíte odborníci na slovo vzatí. Doktorka Kateřina Cajthamlová společně s výživovým specialistou Petrem Havlíčkem.

Kromě přísné doktorky si také každý z účastníků musel stanovit svůj vlastní bič: jakou hrůzu budou muset podstoupit, když nesplní úkoly a nezhubnou?

Novinkou v programovém schématu bude Česká 30 aneb hledání toho nejlepšího, co česká kinematografie a televizní tvorba přinesla. Martin Dejdar v roli moderátora a pokaždé jiní hosté budou každý týden hledat 30 nejlepších českých filmových nebo televizních scén na vybrané téma. Můžeme se tak těšit například na: 30 nejerotičtějších scén, 30 největších frajerů českého šoubyznysu, 30 největších trapasů, 30 facek a rvaček, 30 nejvášnivějších líbacích scén apod. V porotě spolu s Martinem Dejdarem zasedne kromě celebrit také vždy alespoň jeden odborník, který se danému tématu věnuje.

Naopak stálicemi programové nabídky jsou a zůstanou společenský magazín TOP STAR, sonda do hlubin české vzdělanosti Nikdo není dokonalý Speciál, Show Jana Krause a improvizační show Partička. Zažívat budeme také další Soukromá dramata a každou sobotu navečer vás pozveme do Prima Kina.

Prima COOL

Je rok 2012 posledním v dějinách lidstva? A opravdu se blíží apokalypsa? Pokud ano, tak Prima COOL vás v tom rozhodně nenechá. Naservíruje totiž unikátní návod, jak přežít Apocoolypsu: poučte se z řady katastrofických pořadů jak na to!
Akvizici na Prima COOL doplní dva pořady vlastní tvorby. Osvědčená Těžká dřina a horká novinka na televizních obrazovkách: peprný týdeník jen pro muže s příznačným názvem menZONE. Televizní svět je zaplněn dámskými tématy, emotivními pořady a snad všude to srší estrogenem. Kde se má normální chlap pobavit a odreagovat? Kde může získat informace, které jsou šité na míru jeho pohlaví? Na takové otázky v pohodě odpovídá menZONE, nový pořad na TV Prima COOL. Dvojice ulítlých moderátorů (Kryštof Mende a Lukáš Venclík) provádí světem mužů, kluků i chlapů, a to zcela otevřeně a bez cenzury.

Prima love

Také Prima love přichází se svou vlastní tvorbou. Reality show Hotel Paradise vás na tři měsíce přenese do dokonalého ráje, kde budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů. Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo v hotelu vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně - pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset nejméně úspěšný soutěžící opustit vilu a tím uvolnit místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50 000 eur (1 250 000 Kč). Cestu rájem vám ukáže moderátorka Martina Gavriely.

Její návrat na televizní obrazovky tím ovšem nekončí. Kromě Hotelu Paradise bude moderovat i zbrusu nový magazín. Oblíbený TOP STAR magazín má totiž na Prima love svůj speciál! Ve třiceti minutách se dozvíte ještě více informací o aktuálních bulvárních kauzách, v nichž figurují české hvězdy.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články