Quantcast

Nova Sport: Souboj Gigantů ozdobí 4. kolo FA Cupu

| redakce | tisk

Nejstarší fotbalová soutěž na světě, anglický FA Cup, pokročil ve svém 131. ročníku už do 4. kola. To je rozloženo do tří dnů, ale největší magnet pohárového víkendu je na programu v sobotu po obědě. Na Anfield Road se totiž utkají dva nejúspěšnější kluby anglických dějin - Liverpool a Manchester United.

Tentokráte je souboj tradičních rivalů ještě pikantnější kvůli loňskému incidentu, kdy uruguayský útočník Liverpoolu Luis Suárez rasisticky urazil francouzského obránce Manchesteru United Patrice Evru, za což vyfasoval distanc na osm zápasů a v sobotním zápase nebude moct nastoupit. Rudí ďáblové získali v minulé sezóně svůj 19. mistrovský titul a předstihli Reds v historických tabulkách.

Mírným favoritem jsou hosté z Old Trafford, kterým patří průběžná druhá příčka v nejvyšší soutěži. Liverpool je až sedmý a za největším soupeřem zaostává už o 16 bodů. V pohárech se mu však letos daří.

Naposledy se v FA Cupu oba celky utkaly přesně před rokem - v lednu 2011. Manažer Kenny Dalglish si tehdy odbyl obnovenou premiéru na lavičce Reds. Jeho tým v zápase 3. kola prohrál 0:1 gólem Ryana Giggse a navíc přišel o vyloučeného kapitána Stevena Gerrarda.

Výkop je naplánován na 13:45 hodin našeho času a vy můžete být díky stanici Nova Sport u toho.

Kompletní rozpis přímých přenosů ze 4. kola:

Pátek 27. ledna 2012
20:40 Watford - Tottenham

Sobota 28. ledna 2012
13:40 Liverpool - Manchester United
15:55 Derby - Stoke
18:10 Brighton - Newcastle

Neděle 29. ledna 2012
14:25 Sunderland - Middlesbrough
16:55 Arsenal - Aston Villa

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články