Quantcast

Goliath - nástupce Dreamboxu?

| redakce | tisk

Dream Multimedia, poskytovatel set top boxů se systémem Linux, představí na výstavě ANGA Cable své nové produkty. Od 12. do 14. června 2012 na stánku E34 v hale 10.2 představí svůj nejnovější projekt Goliath.

Goliath je zbrusu nový projekt (software, hardware), který kombinuje všechny funkce oblíbené série přístrojů Dreambox s řadou nových funkcí. Podle Dreamu projekt využívat nové standardy pro rychlost a inovace a revolučním způsobem umožní prohlédnout různý typ obsahu.

Goliath je v současné době stále ve vývoji a zatím není možné přesně specifikovat, kdy bude projekt k dispozici pro koncový prodej. Nicméně Dream poskytne bližní informace na výstavě ANGA Cable. Goliath bude poprvé představen ve filmu.

"Zatímco ostatní mají plné ruce práce s klonováním a kopírováním, my v Dreamu již pracujeme na budoucnosti v podobě Goliatha. Od samotného počátku Dream Multimedia se zaměřuje na konvergenci televize a internetu. Tyto zkušenosti nyní věnujeme vývoji Goliath, který představí používání digitálních médií v nové éře," řekl mluvčí Dreamu Alpaslan Karasu.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články