Quantcast

FBI: Kriminální pátrání (2) v září na Viasat Explorer

| redakce | tisk

FBI je nejsofistikovanější agentura světa na vymáhání práva, která pronásleduje nejnebezpečnější zločince. Teď můžete být její součástí - nahlédněte do nitra moderní FBI a sledujte její vyšetřovatele, kteří řeší jedny z nejzáhadnějších a nejnáročnějších kriminálních případů 21. století.

Nejnovější vyšetřování vražd, únosů, počítačové kriminality a terorismu - to všechno uvidíte v našem novém strhujícím seriálu FBI: Kriminální pátrání (2).

FBI: Kriminální pátrání (2) v září na Viasat Explorer
▲ FBI: Kriminální pátrání (2) v září na Viasat Explorer

Naprosto převratný seriál podle skutečných událostí zatáhne diváky do ostře sledovaných případů FBI. V každém díle budete moci sledovat agenty, analytiky a portrétisty z Federálního úřadu pro vyšetřování, jak se pokusí rozluštit své zatím nejtěžší a nejzávažnější případy. Ve spolupráci s místní policií a dalšími vládními agenturami čelí FBI řadě nových smrtelných hrozeb. Agentura nově stanovuje, jak se trestné činy vyšetřují - dnešní FBI využívá technologický pokrok a vyvíjí novou taktiku během pronásledování důmyslných zločinců. Tento seriál vypráví jejich příběhy.

Výzvy, kterým FBI čelí, od boje proti žhářům až po vystopování teroristů, mají za cíl jediné: dostat viníky před soud. Tento seriál ukazuje nejen hrdiny za ostře sledovanými případy vyšetřování, ale také to, jakou roli hraje při vyšetřování využívání nejnovější techniky. Přidejte se k nám - nalaďte se na Viasat Explorer a sledujte to na vlastní oči.

FBI: Kriminální pátrání (2) - čtvrtek, 27. září, ve 21:20 na Viasat Explorer.





Reklama




Vybrané články