Quantcast

AC Sparta Praha vs. Kyrjat Šmona na FANDOVI a VOYO.cz

| redakce | tisk

Skupinová fáze Evropské ligy pokračuje třetím hracím kolem. AC Sparta Praha přivítá na své půdě papírově nejslabšího soupeře skupiny Kyrjat Šmona. Přímý přenos nabídne FANDA od 18:45 a VOYO.cz od 19:00.

V minulém pohárovém utkání si Sparta překvapivě snadno poradila s obhájcem stříbrného stupínku z baskické metropole. Athletic Bilbao inkasoval tři góly a do hornatých končin severního Španělska odjížděl s prázdnou. Jenže i izraelský mistr uhrál s Bilbaem skvělý výsledek. Na stadionu San Mamés vydřel remízu 1:1. V historicky prvním domácím zápase Evropské ligy pak svěřenci nového kouče Baraka Bachara padli s Lyonem až po gólu ve druhé minutě nastavení. Francouzský tým zvítězil v přestřelce 4:3.

V domácí soutěži se sice Šmoně tolik nedaří, ale v Evropské lize její výkony budí respekt. Ambiciózní celek z městečka s necelými třiadvaceti tisíci obyvateli dokázal jako první narušit hegemonii klubů z Haify, Jeruzálema a Tel-Avivu. Těší se bohaté finanční podpoře izraelského podnikatele Sheraztkyho, jehož firma před dvěma lety operovala se ziskem 150 milionů dolarů. Šmona teď touží uspět na evropské scéně.

Sparta bude chtít pokračovat ve zlepšených výkonech z poháru i z Gambrinus ligy. Její druhé domácí utkání v základní skupině Evropské ligy mohou diváci sledovat na FANDOVI od 18:45 a VOYO.cz od 19:00.

Stanice NOVA Sport a VOYO.cz nabídne atraktivní utkání Liverpool FC vs. Anži Machačkala. Přímý přenos startuje od 20:50.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články