Quantcast

Konec světa 21. prosince 2012 na stanici AXN

| redakce | tiskobrázek k článku: Konec světa 21. prosince 2012 na stanici AXN

Se seriálovým a filmovým kanálem AXN můžete přežít nebo prožít poslední večer. AXN připravilo na "soudný den" speciální program, který nedá divákům ani vydechnout. Pro ty diváky, kteří "konec světě" přežijí, čeká 26., 27. a 28.12.2012 velkolepé třídílné historické drama s Kevinem Costnerem "Hatfields & McCoys" z roku 2012.

Tato sága ve westernovém stylu byla oceněna 2 Emmy.

Podle mayského kalendáře dojde 21. prosince k zániku lidstva, doufejme, že se předpověď vyplní jen na televizních obrazovkách. Na AXN oživlé zástupy zombie napadnou Velkou Británii v thrilleru „DEAD SET“ a Zemi hrozí jaderná hrozba „SVĚT V OHROŽENÍ - PÁD HYPERION“. Hvězda ze seriálu „ZTRACENI“ Dominic Monaghan se na obrazovky vrátí v nové akční kriminálce „CESTA MILIONÁŘE“.

V pátek 21.12.2012 v 19:50 hodin televize AXN uvede akčně-katastrofický snímek z roku 2008 Svět v ohrožení (Total Eclipce - Fall of Hyperion).

Není se kde ukrýt! Vesmírná stanice Hyperion se dvanácti astronauty byla vyslána, aby sbírala poznatky o globálním oteplování. Když je zasažena rojem meteorů, ztratí nad ní posádka kontrolu a stanice se řítí nezadržitelně na Los Angeles. Vláda navíc tajně ukryla na palubu lodi nukleární reaktor. Případná srážka by tedy byla katastrofou apokalyptických rozměrů. Bude pravda odhalena dřív, než zahynou miliony lidí?

Ve stejný den ve 22:05 hodin televize AXN zařadila do vysílání první tři epizody horrorového seriálu s názvem Dead Set (2008).

Konec světa 21. prosince 2012 na stanici AXN
▲ Konec světa 21. prosince 2012 na stanici AXN

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít... Mrtví se vrací k životu a útočí na živé. Zombie epidemie se šíří jako lesní požár. Během 2 dnů je zabito 80% obyvatel. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti, než jak si vzájemně nelézt na nervy. Živí-mrtví však proniknou i za zdi studia, nezbývá, než se jim postavit tváří v tvář. DEAD SET je povinným programem pro všechny, kteří milují reality show, pro ty, kteří ji nenávidí a samozřejmě pro všechny fanoušky hororů.

Dne 26., 27. a 28.12.2012 ve 21:00 hodin televize AXN odvysílá Hatfields & McCoys (2012).

Jedná se o historické drama o vášni, pomstě, odvaze, obětování, zločinech a obviněních bylo natočeno na základě skutečného příběhu dvou rodin, jejichž legendární spor, který trval téměř tři desítky let, málem vedl k rozpoutání války mezi Kentucky a Západní Virginií.

Příběh začíná v roce 1863 během americké občanské války. Anse Hatfield (Kevin Costner) a Randall McCoy (Bill Paxton) se vracejí domů z fronty ke svým rodinám. Hatfield do Západní Virginie a McCoy nedaleko od něj, za hranice Kentucky. Mezi rodinami začíná narůstat napětí, neporozumění a zlost, které nakonec vedou mezi oběma klany k válce. Kevin Costner získal za svou roli v HATFIELDS & McCOYS cenu Emmy 2012 za nejlepší herecký výkon v kategorii film či minisérie.

Konec světa 21. prosince 2012 na stanici AXN
▲ Konec světa 21. prosince 2012 na stanici AXN

V úterý 25.12.2012 ve 21:00 hodin AXN divákům nabídne film Cesta milionáře (2011). Dominic Monaghan, hvězda oblíbeného seriálu ZTRACENI (LOST), se vrací na obrazovky v akční a vtipné CESTĚ MILIONÁŘE. Tajemný cestující v taxíku, který je vzat jako rukojmí, musí přesvědčit své únosce, že není ten, koho se únosci snaží zabít. Jedná se skutečně o omyl, nebo jen "cestující" chytře předstírá identitu někoho jiného? Příběh je založen na speciální metodě "expresní únosu", který se používá hlavně v zemích Latinské Ameriky, kde zločinci rychle a snadno získají menší výkupné od rodiny oběti. Jenže v CESTĚ MILIONÁŘE se karty mohou obrátit...





Reklama




Vybrané články