Quantcast

Francouzský kanál Fashion TV spustil americkou verzi stanice

| redakce | tiskobrázek k článku: Francouzský kanál Fashion TV spustil americkou verzi stanice

Milióny diváků v Severní, střední a Jižní Americe mají nyní přístup k programům Fashion TV, který se věnuje módě, stylu a kráse. Distribuci Fashion TV zajišťuje RR SAT Global Network. Kanál mohou na malé antény přijímat diváci v USA a Kanadě.

Fashion TV je v Americe distribuován přes satelity Intelsat Americas-5 a Intelsat 907. 24hodinový kanál Fashion TV přináší mj. pohledy do zákulisí, interview s designéry a modely. Fashion TV pokrývá všechny aspekty módy a životního stylu - od oblečení do společnosti po plážovou módu od VIP událostí po realitu péče o vlasy a make-up po lifestylové magazíny včetně hbězd a automobilů. Fashion TV poskytuje široké spektrum programů a věnuje se jak ženám, tak i mužům.

"Rádi vysíláme a přenášíme kvalitní program Fashion TV přes naší globální satelitní síť RR SAT," řekl David Rivel, zakladatel a CEO RR SAT Satellite Communications. "Program je dostupný po celém světě a Fashion TV udělala velký kus práce při výrobě programu s 5 odlišnými programy přenášené do každé části světa."

"RR SAT Global Network je spolehlivá, výhodná, kvalitní a znamenitá síť pro globální distribuci Fashion TV, který tímto způsobem můžeme oslovit diváky na celém světě," řekl Michel Adam Lisowski, CEO Fashion TV.

Fashion TV byl založen ve Franci v roce 1997. Do několika let byl k dispozici přes nejlepší satelitní kanály na celém světě: 31 satelitu a 2000 kabelových operátorů šíří Fashion TV, což znamená, že program se dostává k 500 miliónům domácností ve všech zemích na 5 kontonentech - 150 miliónů v Ásii, 80 miliónů v Evropě, 5,5 miliónů v Africe, 17 miliónů v Americe a 1,8 miliónů v Austrálii a na Novém Zélandě. Fashion TV vysílá 24 hodiny denně a ročně přináší 500 hodin nového programu. V roce 2005 spustí služby VOD (video on demand) a HD.

RR SAT Global Network je předním providerem v poskytování řešení dopravy a přenosu programů do celého světa. Toto řešení zahrnuje distribuci, SNG služby, sportovní přenosy a další příležitostné přenosy. Během roku 2005 nabídne služby VOD, HD, MPEG-4 a media 9. RRSAT Global přenáší 24 hodiny denně více jak 150 televizních programů na 10 digitálních platformách do celého světa.

zdroj: TZ





Reklama




Vybrané články