Quantcast

Radio Swiss Classic od května na satelitu Astra

| redakce | tiskobrázek k článku: Radio Swiss Classic od května na satelitu Astra

Na nejpopulárnějším evropském satelitním systému družic Astra 19,2°E se začátkem května 2005 objeví stanice Radio Swiss Classic. Kanál se stane součástí placeného paketu rozhlasových stanic Technisatu. Radio Swiss Classic přináší klasickou hudbu.

Paket Technisatu doposud přináší programy Jazz Radio Berlin, Radio Caroline, WILANTIS ? Das Wissensradio, Euroklassik 1 a Radio Viola. K 1.5.2005 se paket rozšíří o stanice Star*Sat Country, Star*Sat Gold a Star*Sat Hit-Express.

Později - k mezinárodní výstavě IFA - odstartují v paketu Technisatu další stanice - RADIOROPA - Horbuch (četba knih na pokračování) a RADIOROPA - Info (informační program).

Audio-paket Technisatu je zakódován systémem Conax a je možné si jej abonovat nejenom v Německu ale v celé Evropě. Pro příjem je vhodný set top box TechniSat DIGIT MF4-S, se kterým získá uživatel do 31.3.2006 bezplatný příjem všech programů Technisatu.

Paket stanic se vysílá na družici Astra 19,2°E, na kmitočtech 10,832 Ghz (polarizace horizontální) a 12,670 Ghz (polarizace vertikální). SR je v obu případech 22000. FEC je 5/6.

zdroj: TZ





Reklama




Vybrané články