Quantcast

Sport2 HD zatím na Skylinku nebude

| redakce | tisk

Společnost Chello Central Europe nedávno uvedla na český a slovenský trh nový kanál ve vysokém rozlišení - Sport2 HD. Stanice vysílá stejný obsah jako SD verze Sport 2. Liší se zejména obrazovou a zvukovou kvalitou.

V nabídce satelitní platformy Skylink jsou dostupné oba SD programy Sport1 a Sport2. HD verze Sport2 se diváci zatím nedočkali. Bude program Sport2 HD zařazen do nabídky Skylink?

"Zatím o zařazení této stanice v HD verzi nebylo rozhodnuto a tipuji, že se ani během příštích dnů nerozhodne," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která platformu Skylink provozuje.

Pro zařazení Sport2 HD do nabídky Skylink chybí nejenom dohoda s programmerem ale také i potřebná kapacita pro zařazení programu. "Bez přesunů programů by se to neobešlo," vysvětluje Jaromír Glisník. "Naše plány koordinujeme v rámci skupiny M7 a plánujeme dlouhodobě," pokračuje. "Proto nemohu říci, že by se o zařazení tohoto programu brzy rozhodlo," dodal Jaromír Glisník.





Reklama




Vybrané články