Quantcast

Play off NHL s řadou českých hvězd na NOVA Sport a VOYO

| redakce | tisk

Základní část nejslavnější hokejové ligy světa, která letos kvůli výluce čítala jen 48 kol, je minulostí. Boje o Stanley Cup tak mohou začít a divákům je nabídne, tak jako po celou sezonu, stanice na NOVA Sport a VOYO.

Do zápolení o titul v nejlepší hokejové soutěži světa zasáhne i řada českých hvězd jako Jaromír Jágr, David Krejčí, Tomáš Plekanec, Martin Erat, Vladimír Sobotka, Roman Polák, Martin Havlát, Michal Rozsíval, Jakub Kindl nebo Milan Michálek.

Z československého pohledu bude samozřejmě zajímavé sledovat počínání Bostonu, za který nastupují mj. Jaromír Jágr, David Krejčí, Zdeno Chára nebo také obránce Andrew Ference či gólman Tuukka Rask, kteří během výluky působili v české extralize. Ference vypomáhal v Českých Budějovicích, Rask si zase získal fanoušky Plzně. Tihle všichni se budou ve čtvrtfinále východní konference snažit vyzrát na Toronto, které je v play off po dlouhých devíti letech.

V západní konferenci zase velká pozornost míří směrem k Chicagu, jež rekordně odstartovalo letošní ročník a nakonec i ovládlo základní část celé ligy. Otázkou je, kam až „Hossův“ tým s českými hráči Frolíkem a Rozsívalem dokráčí. Bude to finále konference, finále Stanley cupu, nebo dokonce celkové vítězství? Černým koněm play-off jsou opět i obhájci titulu z Los Angeles.

Velká hokejová show začíná a diváci mohou být u toho. Celé play off, až do poslední vteřiny rozhodujícího zápasu o Stanley Cup, nabídne v přímých přenosech NOVA Sport a VOYO. V průběhu května se play off NHL objeví i na FANDOVI.

Zápasy pro tento týden:

Úterý/středa 02:05 Chicago Blackhawks - Minnesota Wild

Středa/čtvrtek 01:05 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs

Čtvrtek/pátek 01:35 Washington Capitals - New York Rangers

Pátek/sobota 01:05 Montreal Canadiens - Ottawa Senators

Sobota 18:35 Washington Capitals-New York Rangers

Sobota/neděle 01:05 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs

Neděle 18:05 New York Islanders-Pittsburgh Penguins

Neděle/pondělí 01:05 Ottawa Senators - Montreal Canadiens

Zápasy pro příští týden:

Pondělí/úterý 01:05 Toronto Maple Leafs-Boston Bruins

Úterý/středa 01:05 New York Islanders-Pittsburgh Penguins

Středa/čtvrtek 01:05 Toronto Maple Leafs-Boston Bruins

Čtvrtek/pátek 01:05 Montreal Canadiens-Ottawa Senators

Pátek/sobota 01:05 Boston Bruins-Toronto Maple Leafs

Sobota/neděle 21:10 Boston Bruins-Toronto Maple Leafs

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články