Quantcast

SMART HD+ - nová prepaid od nc+

| redakce | tisk

Ve čtvrtek 23. května 2013 odstartuje polská satelitní pay-tv služba nc+ novou nabídku SMART HD+. Půjde o nabídku pro celou rodinu obsahující více než 40 televizních stanic, včetně 15 v HD rozlišení. Nabídka osloví zejména diváky, kteří chtějí využívat placenou televizi bez uzavření dlouhodobé smlouvy.

V rámci základní nabídky paketu nc+ na kartě - SMART HD+ umožňuje sledovat všechny plnoformátové televizní stanice, včetně kompletní nabídky stanic TVN, stejně tak uznávaných značek jako Discovery Channel, AXN či Disney Channel. Nabídku si může zákazník rozšířit o Multi+, který obsahuje všechny vlastní stanice nc+ (ale kino+ HD, PLANETE+ HD, kuchnia+ HD, DOMO+ HD, MiniMini+ HD, teleTOON+ HD, HYPER+ HD a nSport HD).

SMART HD+ - nová prepaid od nc+
▲ SMART HD+ - nová prepaid od nc+

Paket Multi+ je dostupný pouze s balíčkem Smart HD+.

HD kanály jsou rovněž dostupné v SD rozlišení a lze je tedy slevovat na starších DVB-S přijímačích s CA systémem Conax,

Kanály Religia.tv, TVP Rozrywka a TVP Historia ale vyžadují satelitní přijímač s DVB-S2, MPEG-4 a Conax. Přístup k dalším SD kanálům může v budoucnu vyžadovat satelitní přijímač kompatibilní s DVB-S2, MPEG-4 a Conax.

Paket Bez Oplat (Bez poplatků) je dostupný 1 měsíc po skončení přístupu k základnímu balíčku. Vybrané FTA stanice jsou dostupné bez poplatků (stav 20.5.2013).

SMART HD+ - nová prepaid od nc+
▲ SMART HD+ - nová prepaid od nc+

"Vytvořili jsme nabídku, která za velmi příznivou cenu a bez smlouvy umožní vychutnat nabídku nc+. Je to zajímavá alternativa k DVB-T," uvedl viceprezident nc+ pro prodej a logistiku Arthur Przybysz.

Od 23.5.2013 bude nová prepaidová nabídka dostupná pro stávající klienti televize na kartě TNK (SD). Od 1. června 2013 bude zahájen prodej startovacích karet pro nové klienty.

Stávající zákazníci TNK SD mohou přejít na novou nabídku přes stránky www.telewizjanakarte.pl nebo přes zákaznickou linku.

V rámci promo akce získají noví i stávající klienti, kteří přejdou na SMART HD+, bezplatný přístup k balíčku MULTI+ až do 30.6.2013.

Klíčové parametry nabídky:

- více než 40 televizních stanic, z toho 15 v HD rozlišení rozdělené na 2 placené pakety SMART HD+ a MULTI+ a také doplňkový Paket bez oplat
- bez smlouvy
- bez závazků
- divák platí jen když má o nabídku zájem
- nevyžaduje speciální satelitní přijímač
- HD kanály jsou dostupné i v SD verzi
- atraktivní ceny dobití karty (již od 15 zlotých měsíčně), jednoduchá a rychlá aktivace

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články