Quantcast

Žebřík 2004 Olmeca Music Awards na Óčku

| redakce | tiskobrázek k článku: Žebřík 2004 Olmeca Music Awards na Óčku

Hudební stanice Óčko odvysílá v pondělí 4. dubna 50minutový záznam z letošního vyhlašování čtenářských cen REPORTU Žebřík 2004 - Olmeca Music Awards. Premiéra dokumentu proběhne ve 21 hod.!

Vydařený slavnostní večer se uskutečnil v plzeňském KD Inwest 11.3. 2005 za účasti mnoha osobností hudby i filmu a během vyhlašování jedenácti kategorií došlo i na koncerty UDG, Ready Kirken, Mig 21, Kryštof (unplugged), Pražský výběr nebo Chinaski nebo na vystoupení předních hiphop projektů na druhé scéně.

Pod vedením režiséra a scénáristy Jana Mudry (mj. autor nedávno odvysílaného dokumentu o čtvrtstoletí Pražského výběru) vznikal obrazový záznam celého téměř sedmihodinového maratónu.

Premiérové vysílání pořadu "Žebřík 2004 - Olmeca Music Awards, vyhlášení výročních cen časopisu REPORT" se uskuteční v pondělí 4.4. 2005 od 21:00 hodin. Reprízy jsou naplánovány na čtvrtek 7.4. od 18:00 a neděli 10.4. od 11:00.

Nenechte si záznam Žebříku ujít. Vzhledem k jedinečné atmosféře večera, vysoké koncentraci přítomných hvězd, bravurní moderaci Zdeňka Suchého i mnoha zajímavým momentům jak z pódia tak z pulzujícího zákulisí, se máte rozhodně nač těšit.

Více na www.ireport.cz .

zdroj: TZ TV Óčko





Reklama




Vybrané články