Quantcast

Alena Blahovcová odchází z Chello Central Europe

| redakce | tisk

Společnost Chello Central Europe, přední provozovatel a distributor placených televizních programů, oznámila úpravu struktury svých prodejních operací v zájmu dalšího zefektivnění pracovních procesů a zjednodušení řídících vazeb. V návaznosti na tyto změny se Alena Blahovcová, VP Affiliate Sales, rozhodla dále nepokračovat ve své práci a odejít od společnosti. Chello Central Europe je součástí skupiny Liberty Global, Inc.

Alena Blahovcová založila v roce 1996 pobočku Chellomedia (tehdy pod názvem Zone Vision) v České republice. Během následujících deseti let představila a podpořila rozvoj řady předních mezinárodních placených televizních stanic v Česku a na Slovensku a rovněž na Balkáně a pobaltských zemích. Po reorganizaci Chellomedia ve středoevropském regionu v roce 2009 se ujala pozice VP Affiliate Sales pro Chello Central Europe a stala se členem nejvyššího vedení této společnosti. Zodpovídala za příjmy z prodejů televizních programů, B2B marketing a činnost zahraničních poboček.

Od 1. srpna 2013 jsou mezinárodní prodeje řízeny Balázsem Hajósem v pozici Director of Affiliate Sales. Z titulu své nové funkce bude Balázs Hajós zodpovídat za firemní prodeje v celém regionu a jejich řízení, a to jak vlastních programů CCE, tak i všech ostatních kanálů, jež CCE v tomto regionu zastupuje.

Levente B. Málnay, CEO Chello Central Europe k tomu dodává: „Děkujeme Aleně za její obětavou práci a přejeme jí mnoho úspěchů v dalším působení. Zároveň jsme velmi potěšeni jmenováním Balázse. Jeho dosavadní výsledky v regionálních prodejích z něj činí ideálního kandidáta pro zvládnutí řízení našich rostoucích obchodních aktivit.“

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články