Quantcast

Eurosport vysílá tenisový grandslam US Open

| redakce | tisk

Více než 20 hodin živého tenisového vysílání denně nabídne Eurosport z posledního grandslamu sezóny - US Open. Na obou svých kanálech - Eurosport International a Eurosport 2 - bude US Open vysílat od 26. srpna do 10. září. Celkem se mohou diváci těšit na více než 200 hodin přímých přenosů.

Eurosport bude vysílat zápasy ze šesti kurtů - z centrálního kurtu Arthura Ashe, kurtu Louise Armstronga, Grandstandu a kurtů č. 11, 13 a 17.

Aby byl divácký zážitek z US Open co nejlepší a nejširší, zvolil Eurosport pro vysílání z centrálního kurtu tradiční flexibilní přístup s aktuálními vstupy, které diváky zavedou ŽIVĚ tam, kde je právě situace nejžhavější, tedy za klíčovými momenty z dalších kurtů.

Každý den se mohou diváci těšit nejen na skvělé sportovní výkony, ale i na analýzy a rozhovory tenisových expertů Eurosportu Barbary Schettové a Matse Wilandera. Bývalá rakouská tenistka Barbara Schettová se v roce 1999 probojovala na US Open do čtvrtfinále, Švéd Mats Wilander US Open vyhrál v roce 1988, když ve finále porazil Ivana Lendla.

Začínáme 26. srpna v 17 hodin živým přenosem na Eurosportu 2 a v 17:45 na Eurosportu International. Ještě před startem si mohou fanoušci vychutnat loňské finále a vítězství A. Murrayho.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články