Quantcast

Topfun nasadil tematické filmové balíčky

| redakce | tiskobrázek k článku: Topfun nasadil tematické filmové balíčky

Společnost Topfun Media a.s., provozovatel videopůjčovny Topfun, nasadila ve svých aplikacích tematické filmové balíčky určené pro diváky vyznávající různé filmové žánry. Každý z těchto balíčků obsahuje 4 filmy příslušného filmového žánru, takže milovníci akčních filmů, komedií, dramat, dětských filmů, romantiky a hororů, mohou sledovat své oblíbené filmy za zvýhodněnou cenu.

Jednotlivé balíčky mohou zákazníci ve videopůjčovně Topfun zakoupit za cenu 99,-Kč/měsíc, ikdyž hodnota filmů v balíčku se reálně pohybuje okolo 200,-Kč za nákup 24 hodinových licencí.

"Vytvořením tematických filmových balíčků jsme reagovali na sílící poptávku po takovémto produktu ze strany našich zákazníků. Dalším vstřícným krokem je stanovení ceny, která je o polovinu nižší než při zakoupení 24 hodinových licencí k jednotlivým filmům," prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

Diváci mohou v současné době shlédnout ve videopůjčovně Topfun filmovou novinku pod názvem „Velký Gatsby“. V tomto romantickém dramatu z produkce Warner Brothers se divák setkává s Nickem Carrawayem, který se vydává do New Yorku a postupně se stává součástí světa mimořádně bohatých lidí. Nick jako svědek tohoto světa píše příběh nemožné lásky, věčných snů a automobilové tragédie, a nastavuje zrcadlo moderní době a jejím soubojům. V tomto filmu exceluje v hlavní roli Leonardo DiCaprio.

zdroj: Topfun





Reklama




Vybrané články