Quantcast

FranSat představil službu FRANSAT Connect

| redakce | tiskobrázek k článku: FranSat představil službu FRANSAT Connect

FranSat, francouzská DTH platforma provozovaná satelitním operátorem Eutelsat, představila novou službu FRANSAT Connect - interaktivní portál využívaný standardu HbbTV. Novinka byla představena během výstavy na IBC 2013 Amsterdam.

Portál je navržen pro připojení televizorů a dekodérů kompatibilních se satelitní platformou FRANSAT. Novinka je k vidění na stánku Eutelsatu na IBC v hale 1, stánek D59.

Vedle lineárních televizních a rozhlasových kanálů bude FRANSAT Connect poskytovat divákům širokou škálu interaktivních služeb, včetně programových průvodců, infotainment, přístup ke službám catch-up a filmy na vyžádání.

Diváci si mohou vybrat k zobrazení portál na jejich televizní obrazovce v celoobrazovkovém režimu a přes FRANSAT Info channel nebo jako banner zobrazený na jakémkoliv programu po stisknutí speciálního tlačítka na dálkovém ovladači.

Využitím standardu HbbTV FRANSAT Connect poskytuje lepší přístup k interaktivním aplikacím poskytovaných kanálů na platformě FRANSAT. Přímý přístup k interaktivním službám poskytované programy je také možný přes červené tlačítko které se objeví na obrazovce u vybraného kanálu.

FRANSAT Connect je dostupný přes novou řadu kompatibilní satelitní přijímače s HbbTV určené pro FRANSAT. Tato řada zahrnuje i externí přijímač XENA HD Twin CONNECT produkovaný a distribuovaný společností ASTON a řadě televizorů s integrovaným satelitním tunerem a modulem FRANSAT CAM. Tato nová generace hybridních satelitních přijímačů kombinuje příjem lineárních kanálů přes satelit s interaktivním nelineárním obsahem vysílaným do televizorů přes širokopásmové připojení.





Reklama




Vybrané články