Quantcast

Novinky Trikolor TV: Superkino HD a BST

| redakce | tisk

Úspěšná ruská satelitní služba Trikolor TV spustila prémiový paket filmových kanálů Superkino HD. Nový balíček obsahuje pět žánrových filmových kanálů v HD rozlišení. Diváci mohou sledovat premiérové filmy, akční snímky, TV seriály, filmy pro celou rodinu a ruské filmy.

Vlajkovou lodí balíčku Superkino HD je kanál KinoPremium HD přinášející filmové premiéry, kasovní trháky a nejlepší celovečerní filmy posledních pěti let. Kanál Serial HD vysílá špičkové zahraniční seriály. Fanoušci bojového umění, akčních filmů, thrillerů, hororů a fantasy tvorby uvítají kanál Ostrosjužetnoje kino HD. Komedie, dojemná dramata, vzrušující dobrodružné filmy, animované snímky a další slibuje kanál Semejnoje HD. Stanice Naše HD bude vysílat nové ruské a staré sovětské zdigitalizované filmy v HD kvalitě.

Nový balíček Superkino HD je k dispozici abonentům Trikolor TV Full HD za 5400 rublů ročně (cca 3186 Kč).

Vedle balíčku Superkino HD se Trikolor TV rozšiřuje o stanici BST.

BST je hlavním kanálem republiky Baškortostán a jediným kanálem na světě v baškirštině. BST vysílá informační a zábavní pořady. Každou hodinu přináší novinky z domova a ze světa, zábavní a vzdělávací pořady, programy pro děti analýzy a sport. Stanice je šířena v MPEG-4 ze satelitu Eutelsat 36A (36°E) a je dostupná divákům s balíčky Super Optimum a Maximum HD.

zdroj: Trikolor TV





Reklama




Vybrané články