Quantcast

Kličko vs. Povětkin už tuto sobotu na FANDOVI a VOYO

| redakce | tisk

V sobotu 5. října čeká těžkou váhu zápas roku. Super šampion WBA a držitel pásů WBO, IBF a IBO Vladimir Kličko se před šedesáti tisíci diváky na Olympijském stadionu v Moskvě střetne ve sjednocovacím zápase s držitelem titulu WBA Alexandrem Povětkinem.

Přímý přenos z dlouho očekávaného duelu s komentářem Kamila Guzka a Ondřeje Pály nabídne FANDA a VOYO v sobotu 5. 10. od 21:00.

Ruský borec získal jako amatér titul mistra světa a vyhrál i olympijské hry. Mezi profesionály ještě nebyl nikdy poražen. Mladší z bratrů Kličkových ho považuje za svého nejtěžšího soupeře, přesto má v nadcházejícím utkání jasný cíl - Povětkina knockoutovat. A fanoušci ukrajinskému šampionovi věří, dokázal to už v 52 zápasech. Kličko chce předvést špičkový výkon už proto, že za zápas dostane zatím svůj největší honorář - 13,3 milionů eur. Povětkin inkasuje 4,4 miliony. Kličko nebyl v ringu poražen od roku 2004. Od té doby vyhrál 18 zápasů v řadě, z toho 13 KO. Celý svět bedlivě sleduje, jak dlouho ještě ojedinělá nadvláda bratrům Kličkovým v těžké váze vydrží. Vladimir spolu s bratrem Vitalijem drží všechny prestižní pásy a už 9 let je nikdo nedokázal porazit.

Souboj Vladimira Klička s Alexandrem Povětkinem můžete sledovat v přímém přenosu na FANDOVI a VOYO v sobotu 5. 10. od 21:00. Navíc videoportál VOYO odvysílá i kompletní předzápasový program, který začíná od 18:00.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články