Quantcast

Italia Smart se 3 kanály Sport LT na 13E

| redakce | tisk

Italský provozovatel Gruppo LT Multimedia zahájil další technické testy v rámci paketu Italia Smart. V mini paketu firmy se objevily tři nové programové pozice, které mají patřit sportovním kanálům.

Programové pozice se jmenují Sport LT Uno, Sport LT Due a Sport LT Tre. V současné době jsou kanály nekódované ( FTA) ale brzy budou zakódovány. Stanice se totiž stanou součástí nového balíčku placené televize spolu s programem Arturo, který se objevil na stejném transpondéru.

Vedle čtyřech programů, které jsou již známé, provozovatel Gruppo LT Multimedia chystá ještě 4 kanály, které se zatím identifikují jako LT TV5, LT TV6, LT TV7 a LT TV8. Je možné, že tyto pozice budou patřit vysílatelům jako je Alice, Leonardo, Marco Polo a Nuvolari.

Pro sledování služby bude nutná registrace na internetové stránce www.italiasmart.tv a platbu bude možné provést přes internet (PayPal) nebo mobilní telefon (Pay Mobile).

Ceník předplatného:

9,99 eur - za měsíc
19,99 eur - za 3 měsíce
39,99 eur - za půl roku
59,99 eur - za celý rok

Kanál Arturo je kanál určený ženám. Stanice se vrací na satelit po roční přestávce. Dříve byla stanice šířena v nabídce italské pay-tv Sky Italia. Dne 10.9.2012 kanál v této službě skončil. Po obnovení distribuce se objevil na 40. pozici v přijímačích TivúSat.

technické parametry programů Gruppo LT Multimedia:

Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 12,476 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články