Quantcast

Člověk proti světu v předpremiéře na festivalu Caminos

| redakce | tiskobrázek k článku: Člověk proti světu v předpremiéře na festivalu Caminos

Travel Channel se jako dlouhodobý partner Cestovatelského festivalu Caminos zúčastní jeho sedmého ročníku, který se uskuteční v karlovarském Kinu Drahomíra od 1. do 3. listopadu 2013.

V rámci letošního ročníku proběhne v pátek 1. listopadu ve speciální předpremiéře projekce epizody z nového seriálu Člověk proti světu z produkce Travel Channel. Dobrodruh, atlet a inženýr Rob Bella má za úkol se bez pomoci motorového pohonu přemisťovat zajímavými terény v Jižní Africe, Polsku, České republice a ve Velké Británii. Při jeho cestě po pobřeží, přes útesy, hory a říční soutěsky tak dojde na slézání kaňonů, paragliding, sjíždění hor na kole, kanoistiku na bílé vodě, coasteering (slézání horských pobřeží) nebo sjíždění hor na prkně. Každá destinace přinese nové výzvy a otestuje Robovy nervy.

Travel Channel nabízí svým divákům moderní pohled na cestování a zkušenosti cestovatelů a podobný způsobem se snaží i Cestovatelský festival Caminos ukázat, že svět nemusí být vždy takový, jaký je nám běžně prezentován. Caminos chce návštěvníky zaujmout výpravami do různých koutů světa a vytrhnout je tak alespoň na jeden podzimní víkend z jejich běžných životních rytmů. Ke skvělé atmosféře napomáhá i příjemné prostředí kinosálu.

Každé vyprávění v sobě nese cosi originálního, ať dojmy z cest přináší čerstvý cestovatel nebo ostřílený dobrodruh. Letošní Caminos představí cestovatele, kteří nás zavedou na místa silného slunce, ale i ostrého chladu, na místa opuštěná i zabydlená, na místa již objevená, ale i ta pro mnohé ukrytá, na místa, kde duše si často ráda zaskotačí.

zdroj: Channels CZ





Reklama




Vybrané články