Quantcast

Fr. Malina šéfem PR kanálů CS film, CS mini, HOROR FILM a KinoSvět

| redakce | tisk

Ředitelem pro marketing a public relations Československé filmové společnosti, která provozuje placené televizní stanice CS film, CS mini, HOROR FILM a volně přístupnou stanici KINOSVĚT, je od 1. prosince František Malina.

Ten naposledy pracoval jako tiskový mluvčí Českého telekomunikačního úřadu a předtím jako ředitel public relations a tiskový mluvčí pro společnost UPC ČR. Ještě dříve působil jako tiskový mluvčí Ministerstva kultury ČR (ministři Pavel Tigrid a Jaromír Talíř).

Získáváme známého, dlouholetého a zkušeného pracovníka v oblasti médií a elektronických komunikací. Ve své nové pozici bude, kromě plnění standardních úkolů pro CS film, CS mini a HOROR FILM, především dbát o postupný rozvoj televize dokumentárních filmů KINOSVĚT. Počítáme s jeho významnou účastí i v dalších chystaných projektech,“ vítá nástup nového spolupracovníka Leoš Pohl, jednatel a společně s Janem Jurkou majitel Československé filmové společnosti.

CS film si za devět let na české a slovenské mediální scéně vydobyl více než pevnou pozici a také velkou diváckou oblibu díky svému důrazu kladenému na českou a slovenskou tvorbu. CS mini je u dětských diváků z téhož důvodu oblíben neméně. HOROR FILM je mezi placenými i volnými televizemi jediným svého druhu a KINOSVĚT odstartoval v březnu tohoto roku skutečně slibně. Československá filmová společnost je tak perspektivní domácí mediální firmou a práce pro ni je výzvou,“ komentuje svůj nástup František Malina.





Reklama




Vybrané články