Quantcast

ČT24 má již aktivní internetové stránky

| redakce | tiskobrázek k článku: ČT24 má již aktivní internetové stránky

Připravovaný zpravodajský kanál České televize, který ponese označení ČT24, má od včerejška v provozu internetové stránky. Web najde uživatel na stránce www.ct24.cz , které jsou v současné době přesměrovány na stránku s blížícím se MS v ledním hokeji, které se letos koná u našich jižních sousedů v Rakousku. UPDATE: Odpoledne byl přístup k webu zaheslován.

Doména ct24.cz byla zaregistrována v listopadu loňského roku a vše již nyní nasvědčuje tomu, že vrcholí přípravy ve spuštění veřejnoprávního zpravodajského kanálu.

Česká republika se zařadí mezi ostatní země střední a východní Evropy, které již mají svůj (alespoň jeden) zpravodajský kanál. Připomeňme, že v Polsku fungují již dva zpravodajsko-informační kanály TVN24 (polské Grupy ITI) a TV Biznes. Na Slovensku funguje program TA3, jehož provozovatel se uchází o digitální terestrickou licenci v České republice na kanál Z1 a konečně v Maďarsku, kde již funguje program Hír TV, který je i součástí platformy UPC Direct v Česku i na Slovensku.





Reklama




Vybrané články