Quantcast

FOX Sports 2 HD v paketu Sky Italia

| redakce | tisk

Dne 13. prosince 2013 se na jednom z transpondérů italské placené televize Sky Italia objevil nový italský sportovní kanál FOX Sports 2 HD. Další stanice FOX Sports v Itálii po FOX Sports a FOX Sports Plus byla ohlášena koncem listopadu.

Kanál bude dostupný výhradně v nabídce pay-tv služby Sky Italia. Zbývající dvě stanice jsou dostupné také v rámci italské pozemní televize, v placené nabídce Mediaset Premium ale pouze v SD rozlišení.

Oficiální start FOX Sports 2 je naplánován na 20. prosince 2013. Stanice se zaměří především na sportovní přenosy z Ameriky, mj. na americký fotbal NFL (včetně finále Super Bowl), fotbal NCAA, basketbalovou NCAA, basebalovou MLB a také na volejbalovou Ligu mistrů a to jak mužů, tak i žen, basketbalovou Euroligu, od září 2014 bude vysílat první sezónu závodů Formula E (elektromobily).

Operátor Sky Italia ve své nabídce má již kanály FOX Sports (v SD i HD verzi na pozicích 205 a 265), FOX Sports Plus (v SD i HD verzi, kanály 210 a 266). HD verze stanic FOX v Itálii jsou dostupné exkluzivně na platformě Sky Italia.

technické parametry:

Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 12,731 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Videoguard

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články