Quantcast

Tivúsat: 320 tisíc nových zákazníků za rok 2013

| redakce | tiskobrázek k článku: Tivúsat: 320 tisíc nových zákazníků za rok 2013

Italská satelitní FTV platforma TivúSat rostla v roce 2013 rychlým tempem. V roce 2013 získala 320 tisíc nových klientů a celkově má 2 miliony 44 tisíc aktivních přístupových karet.

Sicilie, Lombardie a Piemont jsou regiony, kde se v roce 2013 zaktivovalo nejvíce karet TivúSat. Calabria, Liguria a Molise jsou regiony, kde je celkově nejvyšší počet aktivních karet TivúSat.

Platforma TivúSat (Eutelsat Hot Bird, 13°E) byla založena v roce 2009 a umožňuje sledovat bezplatné programy i v místech se špatným pokrytím terestrickým signálem.

TivúSat umožňuje sledovat 68 televizních stanic a některé jsou i v HD rozlišení - jde o národní, lokální a mezinárodní programy od vysílatelů jako Rai, Mediaset, LA7, Discovery (Real Time a DMAX), Sky Italia (Cielo), L'Espresso (Deejay TV), TV2000, stanice skupiny LT Multimedia, programy skupiny Class, QVC a Home Shopping Europe. Vedle těchto stanic mohou uživatelé služby TivúSat přijímat řadu mezinárodních stanic jako BBC World News, Euronews, France 24, TV5 Monde, Deutsche Welle, TVE International, Bloomberg, Al Jazeera, CCTV News, NHK. Platforma nabízí také 38 rozhlasových stanic.





Reklama




Vybrané články