Quantcast

Sport 5 odvysílá hokejový magazín

| redakce | tiskobrázek k článku: Sport 5 odvysílá hokejový magazín

Televizní kanál SPORT 5 ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje připravil nový exkluzivní hokejový magazín, který nebude zaměřen jen na špičkový hokej. Uvedl dnes provozovatel stanice.

Pořad zabrousí také do nižších pater českých kluzišť a do mládežnických kategorií. Na úvod přestaví koncept hokejových akademií a s kamerou Sport 5 zavítá do Jihlavy či Mladé Boleslavi.

První díl odvysílá televizní kanál SPORT 5 již v pátek 21. března 2014 v 18:55.

Sport 5 odvysílá hokejový magazín
▲ Sport 5 odvysílá hokejový magazín

V dalších epizodách se můžete těšit na reportáže z pražské Sparty, Vítkovic, Olomouce či Chomutova. Dozvíte se, jak dobře pořídit hokejovou výstroj a jak vypadá den malého hokejisty.

Hokejový magazín bude mít celkem čtyři díly, které budou vysílány vždy v pátek od 18:30/18:55 hodin.

Televizní kanál SPORT 5 zahájil vysílání 2. srpna 2008 a zaměřuje se na široké spektrum sportovních odvětví. Pro diváky je dostupný v síti pozemního digitálního vysílaní Multiplex 3 z vysílačů Praha - Mahlerovy sady a Cukrák pro Prahu a Střední Čechy. Kódovaně přes satelit pak v rámci programového balíčku Skylink a UPC, informace o zařazení programu SPORT 5 do programových balíčků kabelových operátorů poskytnou sami operátoři. SPORT 5 je také součástí programové nabídky služby Topfun.





Reklama




Vybrané články