Quantcast

Test Vrbovy reprezentace proti Finsku exkluzivně na Sport1 a Sport2 HD

| redakce | tiskobrázek k článku: Test Vrbovy reprezentace proti Finsku exkluzivně na Sport1 a Sport2 HD

Mezinárodní přátelský fotbalový zápas mezi Českou Republikou a Finskem, který vysílá exkluzivně stanice Sport1 a Sport 2 HD odstartuje ve středu 21.5. už v 18:00. Sport TV kromě toho připravila pro fanoušky virální video, soutěž o lístky na další přátelské utkání s USA, aplikaci ideální jedenáctky na Facebooku a mnoho dalšího.

Živé vysílání z Helsinek můžete sledovat na obou sportovních kanálech Sport TV ve středečních pozdních odpoledních hodinách. Jak si povede náš tým proti dalšímu skandinávskému soupeři, kde po remíze 2:2 s Norskem čeká český tým další nelehká zkouška? Velký otazník je stále nad finální sestavou českého týmu. Sledujte, jak si nováčci povedou, zda generační výměna tým posílí, či mu naopak uškodí. Jaký styl a nálepku nasadí nový trenér našemu národnímu týmu? Tyto a další otazníky nad reprezentací se vyjasní už ve středu odpoledne.

Zápas proti Finsku je dalším krokem na cestě k přebudování týmu, který by se měl poprat o postup na mistrovství Evropy. Nominace na tento zápas odráží aktuální klubové výsledky a já jsem velmi zvědavý na to, jak se podaří do týmu zapracovat některé mladé a velmi talentované hráče z naší ligové soutěže. Finové pro nás budou velmi dobrým testem, protože také procházejí určitou generační obměnou a jejich tým je v podobné situaci jako česká reprezentace“, řekl komentátor Sport TV Milan Štěrba.

Sport1 a Sport2 HD připravily pro své fanoušky také speciální aplikaci na Facebooku ve formě ankety, kde je možnost sestavit si svou vlastní ideální jedenáctku pro nadcházející zápas. V jiné části aplikace může fanoušek sdělit svůj názor, jaký hráč mu v reprezentaci chybí. Aplikace poběží do středy do 16:00, poté se budou vyhodnocovat výsledky a moderátoři vyhlásí po zápase ideální jedenáctku zvolenou fanoušky na Facebooku. Hraje se o dva lístky na další přátelský zápas s USA. Aplikaci naleznete na facebookových stránkách Sport TV.

Přátelský zápas mezi Českem a Finskem je jen úvodním zápasem v celém balíku fotbalových práv, které Sport TV vlastní. Už od září se můžou všichni příznivci tohoto sportu těšit na vysílání kvalifikace k mistrovství Evropy, které poběží výhradně na Sport1 a Sport2 HD. Fanoušci budou moci sledovat živě kvalifikační zápasy anglického, německého, francouzského, španělského, nizozemského mužstva a všech dalších velkých týmů.

Ke konci každého zápasového dne budou sportovní stanice vysílat přehledy a nejlepší momenty ze všech zápasů. Chybět nebudou ani rozbory a komentáře. Celkem se jedná o více než 30 dní plných fotbalu a 106 živých utkání do konce posledního skupinového kola. Všechny zápasy českého a slovenského týmu budou vysílány ze záznamu.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články