Quantcast

Comedy Central HD brzy v Polsku

| redakce | tiskobrázek k článku: Comedy Central HD brzy v Polsku

Již brzy společnost Viacom International Media Networks (VIMN) rozšíří svoji programovou nabídku v Polsku o stanici Comedy Central ve vysokém rozlišení (HDTV). "Tak vypadá dobrý humor. Nejlepší komediální seriály světa pouze v Comedy Central HD," uvádí reklama provozovatele publikovaná v časopise TV Lider.

Dodejme, že společnost v současné době poskytuje u našich severních sousedů v HD kvalitě již dva programy - MTV Live HD a Nickelodeon HD. Druhý se vysílá v polském jazyce.

Pod značkou Comedy Central vysílatel nabízí na polském trhu již dva programy - Comedy Central (ve standardním rozlišení) a Comedy Central Family. Oba jsou dostupné v satelitních platformách (Cyfrowy Polsat, nc+ a Orange TV) a také u vybraných kabelových a IPTV operátorů. V současné době nejsou známé žádné podrobnosti k chystanému startu Comedy Central HD.

Viacom International Media Network provozuje v Polsku stanice MTV Polska, Viva Polska, VH1 Polska, Comedy Central, Comedy Central Family, Viacom Blink!, Nickelodeon, Nickelodeon HD a Nick Jr.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články