Quantcast

HD Plus po pěti letech: 2,9 milionu aktivních zákazníků

| redakce | tiskobrázek k článku: HD Plus po pěti letech: 2,9 milionu aktivních zákazníků

Německá platforma HD Plus má aktuálně 2,9 milionu aktivních zákazníků, z toho je 1,3 mil. klientů v režimu global free (první rok bezplatného příjmu nabídky). HD Plus nabízí přístup k HD verzím německých komerčních stanic. Ty jsou zakódované systémem Nagra MA a dostupné jen klientům s dekódovací kartou HD Plus.

První rok jsou stanice novým zákazníkům dostupné zdarma, po roce se divák může rozhodnout, zda si nabídku zaktivuje na další rok. "Byli jsme v dobrém slova smyslu velmi překvapeni a potěšeni, protože míra obnovy předplatného byla výrazně vyšší, než mnozí očekávali," uvedl Timo Schneckenburger, obchodní ředitel HD Plus v rozhovoru pro DIGITAL FERNSEHEN. Podle šéfa obchodu chce HD Plus přesvědčovat diváky o kvalitě HD a UHD "UHD je důležitý vývoj, který je za dveřmi a bude v příštích letech hrát u HD Plus ještě důležitější roli," říká. V nelineárním TV oblasti chce propagovat službu HD Plis RePlay a získat ještě více klientů.

HD Plus v současné době nabízí 20 programů v HD rozlišení - RTL HD, SAT.1 HD, ProSieben HD, VOX HD, RTL II HD, kabel eins HD, SUPER RTL HD, N24 HD, n-tv HD, TELE 5 HD, SPORT1 HD, DMAX HD, RTL NITRO HD, Nickelodeon HD, sixx HD, COMEDY CENTRAL HD, ProSieben MAXX HD, DELUXE MUSIC HD, Disney Channel HD a TLC HD. V lednu příštího roku bude balíček rozšířen o další program - Sat.1 Gold HD.





Reklama




Vybrané články