Quantcast

Polsko: Odstartoval Fox Comedy, skončil Fox Life

| redakce | tiskobrázek k článku: Polsko: Odstartoval Fox Comedy, skončil Fox Life

Podle plánů došlo k 16. lednu 2015 ke změnám v portfoliu Fox International Channels Poland. Provozovatel se rozhodl ukončit provoz Fox Life (Fox Life HD) v Polsku a nahradit vysílání programem Fox Comedy (Fox Comedy HD).

Nová stanice je dostupná ve stejných nabídkách u stejných operátorů jako původní program Fox Life. Stanice Fox Comedy a/nebo Fox Comedy HD mají k dispozici abonenti satelitních platforem Cyfrowy Polsat, nc+ a Orange TV a také zákazníci u vybraných kabelových a IPTV operátorů. SD a HD verze stanice mají stejný obsah. Liší se technickou kvalitou přenosu.

Vysílání Fox Comedy bylo spuštěno ráno kolem 5:40 hodin. Stanice se zaměřuje na komediální seriály a zábavní pořady jako např. Simpsonovi, M.A.S.H, Family Guy, Cougar Town a řadu dalších.

Kanál Fox Life vysílal v Polsku od roku 2007. V roce 2010 byla spuštěna HD verze Fox Life HD.

Portfolio Fox International Channels Poland tvoří programy Fox (Fox HD), Fox Comedy (Fox Comedy HD), Baby TV, National Geographic Channel (National Geographic Channel HD) a Nat Geo Wild (Nat Geo Wild HD). Podle spekulací trhu chce společnost na polský trh uvést také programy Fox Sports a Fox Sports 2.

technické parametry:

• SD: Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 12,188 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

• HD: Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 12,265 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB2-S/8PSK

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články