Quantcast

Zpívá celá rodina od 31. ledna na obrazovkách ČT1

| redakce | tisk

První česká talentová reality show, pořad Zpívá celá rodina, zažije návrat na televizní obrazovku. Po výrazně pozitivní divácké reakci na solitérní premiérový díl z roku 2013, který byl uveden v rámci oslav šedesátého výročí televizního vysílání, začala vznikat nová série s Václavem Koptou v roli moderátora, kterou natáčí brněnské televizní studio.

Populární pořad se na obrazovkách České televize poprvé objeví už v sobotu 31. ledna. Další nové díly diváci uvidí pravidelně jednou za měsíc.

Předpokládám, že v každé rodinné sestavě bude vždycky někdo s talentem a ostatní mu budou sekundovat ze všech sil. Tam to bude chtít zase spíš tu odvahu. Nejdůležitější je ovšem láska k hudbě, zdravá sebedůvěra a schopnost si zpívání užívat,“ říká porotce Zpívá celá rodina Ondřej Hejma.

Zpívá celá rodina od 31. ledna na obrazovkách ČT1
▲ Zpívá celá rodina od 31. ledna na obrazovkách ČT1

Kromě něj budou výkony jednotlivých soutěžících posuzovat ještě Ota Balage, Debbi a Monika Absolonová. Tu ve druhém dílu vystřídá David Deyl a od třetího pokračování Helena Vondráčková.

Myslím si, že hodně lidi v Čechách porad ještě má chuť hrát na hudební nástroje, třeba na kytaru u táboráku, ale společné zpívání a hraní v rodinách je čím dál častěji spíš raritou,“ říká porotce Ota Balage a dodává: „Podle mě se společně zpívalo a hrálo do doby, než nastoupila média do domácností. Ať žijí roubenky bez televize a wifi!

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články