Quantcast

Tesco představilo videotéku Clubcard Kino

| redakce | tiskobrázek k článku: Tesco představilo videotéku Clubcard Kino

Provozovatel sítě hypermarketů a supermarketů Tesco představil novou videotéku Clubcard Kino. Držitelé věrnostní karty Clubcard mohou sledovat z pohodlí domova více než tisíc českých a světových filmů různých žánrů za cenu od 49,-Kč.

V nabídce Clubcard Kino jsou jak filmové novinky, nestárnoucí české komedie nebo hudební koncerty. Videotéka vznikla ve spolupráci se společností Banaxi.

Využít lze měsíční předplatné s 200 vybranými filmy za 99 Kč, které umožňuje neomezené sledování, nebo půjčení vybraného filmu na čtyřicet osm hodin za cenu od 49 Kč. Filmové fanoušky čekají také exkluzivní novinky, například od 18. 3. veleúspěšný film Interstellar. Nová videotéka Clubcard Kino je dostupná pro Smart TV značek Samsung, LG, Philips a Sharp, zařízení s operačními systémy iOS, Android, Windows 8 a všechny PC. Vstup do Clubcard Kina naleznou zájemci na www.clubcard.cz/clubcardkino.

Naše nová služba Clubcard Kino je určená všem filmovým fanouškům, kteří chtějí sledovat vybrané tituly z pohodlí svého domova, navíc za dostupnou cenu a bez reklam. Jedná se o další benefit pro naše zákazníky,“ komentuje spuštění videotéky Petr Szabo, marketingový manažer věrnostního programu Clubcard. Aktuálně je v nabídce videotéky již přes 1000 filmů a obsah se stále rozšiřuje. „Od února nasazujeme do nabídky seriály ze studia Sony Pictures Entertainment - AXN, diváci tak mohou sledovat populární seriály Hannibal nebo Grand hotel,“ dodává Peter Szabo.

Tesco představilo videotéku Clubcard Kino
▲ Tesco představilo videotéku Clubcard Kino

Společnost Tesco je velmi úspěšná v prodeji DVD a novou službou Clubcard Kino chce na tento úspěch navázat a zároveň oslovit i další zákazníky, kteří dávají přednost novým platformám filmové zábavy. Jednou ze společností, která zajišťuje obsah filmové videotéky Clubcard Kino, je i Bontonfilm.

Jsme rádi, že můžeme být součástí nového projektu a spolupracovat s Tesco a Banaxi na nové digitální distribuční platformě, kde si diváci budou moci vybírat ze stovek kvalitních českých i zahraničních snímků. Tesco je dlouhodobě lídrem v prodeji DVD a věříme, že tuto zkušenost přenese i do digitálního prostředí. Našim divákům chceme dopřát nejvyšší komfort, který nám nový kanál Clubcard Kino bezpochyby poskytne,“ říká Martin Palán, ředitel Bontofilmu.

Jednoduché a intuitivní ovládání patří k dalším přednostem této služby, umožní vám tak např. pouze na 2-3 kliky sledovat vybraný film. Filmoví labužníci jistě ocení i stále se rozšiřující nabídku filmů v UHD, tedy v nejnovější technologii rozlišení obrazu dostupných na Smart TV.

Clubcard Kino nabízí službu EST- tedy digitální nákup filmů. „Je to trend, který preferují filmová studia, díky tomu mají diváci Clubcard Kina možnost vidět filmy již 14 dní před DVD a TVOD premiérou. V předstihu tak nabídneme zákazníkům filmy dříve než kdokoliv jiný na trhu,“ dodává Erik Uxa, manažer společnosti Banaxi.

Platbu za měsíční předplatné i čtyřiceti osmihodinovou zápůjčku filmu je umožněno provádět online. Vše je jednoduché a rychlé, navíc si může zákazník dobýt svůj kredit i přes sms. Diváci mají rovněž možnost využívat systém dobíjení kreditu, který se jim bude odečítat po zhlédnutí daného filmu.

Charakteristika videotéky Clubcard Kino
• Nabídka aktuálně zahrnuje více než 1000 filmů.
• Možnost předplatného balíčku s vybranými 200 filmy a seriály za 99 Kč s pravidelnou aktualizací 1/3 obsahu nebo od 49 Kč za vybraný film.
• Sledování filmů z pohodlí domova, bez reklam.
• Filmy lze přehrávat na PC a zařízeních s operačními systémy iOS, Andorid, Windows 8 nebo na Smart TV Samsung, LG, Sharp a Philips.
• Za každý zhlédnutý film sbírají uživatelé body na svůj Clubcard účet
• Více informací na www.clubcard.cz/clubcardkino.





Reklama




Vybrané články