Quantcast

NST, Mama, Mult, Nick Jr. a Nickelodeon HD v Trikolor TV

| redakce | tiskobrázek k článku: NST, Mama, Mult, Nick Jr. a Nickelodeon HD v Trikolor TV

Největší ruská satelitní platforma Trikolor TV se rozšířila o 5 nových programů - NST, Mama, Mult, Nick Jr. v klasickém SD rozlišení a jeden program ve vysokém rozlišení - Nickelodeon HD.

NST (Настоящее страшное телевидение) je televizní kanál zaměřený na kultovní seriály a filmy žánrů horor, thriller, tajemství a černý humor. Cílem stanice je odvádět diváka od každodenních starostí a otevírá jim dveře do tajemného světa, kde nejvíce dominují lidské emoce - strach.

Mama je televizní kanál pro rodiče, kteří mají zájem o děti. Stanice poskytuje divákům odpovědi na mnoho otázek, které se týkají moderní rodiny s dětmi. 60 procent vysílacího času vyplňují pořady vlastní tvorby.

Stanice NST a Mama jsou součástí balíčku Edinyj a dostupný pro diváky v evropské části Ruska, kteří přijímají vysílání ze satelitů Eutelsat 36A a Eutelsat 36B (36°E) a na východě země ze satelitu Express AT1 (56°E).

Balíček Detskij se rozšířil o tři dětské programy - Multi, Nick Jr. a Nickeloden HD.

Mult je televizní kanál vysílající ruské seriály pro děti, populární animované filmy a dětské animované hity, stejně tak i klasické sovětské pohádky. Vysílání je určeno pro děti ve věku od 1,5 do 6 let.

Nick Jr. je stanice pro nejmenší diváky. Program přináší zábavné a vzdělávací pořady pro děti.

Nickelodeon HD je první dětský televizní kanál v Rusku v HD rozlišení. Stanice vysílá nejúspěšnější seriály a animované filmy.

Programy Mult, Nick Jr. a Nickelodeon HD jsou dostupné divákům v evropské části Ruské federace ze satelitního systému Eutelsat 36A a Eutelsat 36B (36°E). Balíček Detskij stojí 900 rublů ročně.





Reklama




Vybrané články