Quantcast

Aplikace VOYO k dispozici v chytrých televizorech GoGEN společnosti ETA

| redakce | tisk

Aplikace oblíbené videoknihovny skupiny Nova VOYO se nově objeví v nabídce Smart TV GoGEN. Majitelé této české značky chytrých televizí tak získají přístup k rozsáhlé databázi filmových a seriálových titulů, které si uživatelé mohou přehrát kdykoli a bez reklam.

V dubnu navíc získají všichni stálí i noví zákazníci VOYO na podporovaných zařízeních přístup k obsahu videotéky na dva měsíce zcela zdarma.

Videotéka VOYO se svým uživatelům snaží poskytovat ten nejlepší divácký zážitek, a proto proniká i na nové platformy. Aplikace VOYO na zařízeních GoGEN je dalším krokem směrem k uživatelům chytrých zařízení, kteří si jejím prostřednictvím mohou vychutnat přes dva tisíce filmů ze zahraniční i domácí produkce, rozsáhlou databázi původních pořadů televize Nova a také řadu exkluzivních sportovních přenosů. VOYO také nabízí několik dílů oblíbených seriálů televize Nova ještě před jejich odvysíláním v televizi. To vše v nejvyšší obrazové kvalitě a bez reklam.

VOYO připravilo také speciální promo akci pro uživatele videoportálu, kteří na podporovaných zařízeních GoGEN získají 2 měsíce předplatného VOYO zcela zdarma. Akce startuje již 23. 4. 2015 a bude platná do 30. 6. 2015 nebo do vyprodání zásob. Kompletní seznam podporovaných modelů naleznete na http://voyo.nova.cz/devices. Noví majitelé podporovaných TV, kteří mezi uživatele VOYO dosud nepatří, se musí nejdříve zaregistrovat na stránkách www.voyo.cz.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články