Quantcast

Spartakus: Válka Zatracených - poslední řada na AXN Black

| redakce | tisk

Televizní kanál AXN Black uvede nejnovější řadu seriálu Spartakus od 27.4.2015 každé pondělí ve 22:20 hodin. Poslední řada uzavírá Spartakův příběh jednou pro vždy, legenda však přetrvala a Spartakus tak bude žít v příbězích dál a přinese i spoustu překvapen pro seriálové fanoušky.

Gaius Claudius Glaber je mrtev. Od jeho porážky uplynulo už mnoho měsíců a rebelská armáda vedená Spartakem a jeho generály Crixem, Gannicem a Agronem pokračuje ve vítězném tažení proti Římu. K povstalcům se připojují další tisíce osvobozených otroků a početné řady rebelů začínají ohrožovat i mocnou římskou armádu.

Spartakus: Válka Zatracených - poslední řada na AXN Black
▲ Spartakus: Válka Zatracených - poslední řada na AXN Black

Spartakus je odhodlán jednou provždy svrhnout Římskou republiku. Po smrti Ashura bojují Naevia a Crixus díky znovunalezené síle a odhodlání opět bok po boku. Gannicus si užívá života naplno, a tak své lože sdílí s krásnou, ovšem nebezpečnou Saxou.

Rebelové se společně pouštějí do jedné krvavé potyčky za druhou a připravují se na nevyhnutelnou válku s Římem. Senát se obrací s prosbou o pomoc na nejbohatšího muže Říma - Marca Crassa. Mocný politik a vynikající stratég ale svého soupeře respektuje a odmítá se dopustit stejných chyb, které zničily Glabera a jeho předchůdce. S pomocí mladého a soutěživého Julia Caesara je Crassus pevně odhodlán rozdrtit Spartaka a jeho vzpouru.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články