Quantcast

Radiožurnál odvysílá exkluzivně všechny zápasy českých hokejistů

| redakce | tisk

Stanice Radiožurnál odvysílá všechny zápasy české reprezentace z blížícího se hokejového šampionátu. Český rozhlas bude jako jediné rádio v Česku vysílat vstupy a přímé přenosy z hal, kde se bude mistrovství světa v hokeji hrát. Umožňují mu to vysílací práva, jež získal pro letošní šampionát v Praze a Ostravě.

Nejvíc přímých přenosů odvysílá tradičně nejposlouchanější stanice Českého rozhlasu Radiožurnál. V základní části to budou všechna utkání české hokejové reprezentace, s kompletními přímými přenosy českých zápasů počítáme samozřejmě i ve vyřazovací části šampionátu. Vzhledem k začátkům zápasů v 16:15, respektive 20:15 dojde i k drobným programovým změnám, které posluchači určitě pochopí,“ uvedl náměstek generálního ředitele pro program a vysílání René Zavoral.

V pražské a ostravské hale budou týmy zkušených sportovních reportérů. Díky vysílacím právům bude moci Český rozhlas jako jediné rádio v České republice nahrávat rozhovory s hokejisty i trenéry přímo v obou hokejových halách a na trénincích. Tým reportérů v Praze a v Ostravě bude nabízet také informace ze zákulisí a praktické informace pro ty, kteří na MS budou mířit.

Posíleno bude i dopravní zpravodajství Zelené vlny, hlavně ve dnech českých zápasů a také ve dnech, kdy bude hrát slovenská reprezentace a kdy očekáváme příjezd slovenských fanoušků. Na dopravním zpravodajství Český rozhlas spolupracuje i se Slovenským rozhlasem, českým i slovenským posluchačům nabídne informace přímo z pracoviště, které má Český rozhlas v Národním dopravním informačním centru ŘSD v Ostravě.

zdroj: ČRo





Reklama




Vybrané články