Quantcast

ÓČKO bude o prázdninách Ohýbat léto

| redakce | tisk

Hudební stanice ÓČKO představí letní programové schéma, jehož mottem je „Ohýbej léto“. Prázdninový čas bude ve znamení narušování zvyků a zavedených pravidel. Program přes den nabídne Ohýbací reportáže, večer bude patřit taneční hudbě a nové sérii Užít Mallorcu.

Přes den Ohýbání, večer párty
Letní program ÓČKA, který startuje v pondělí 29. 6., dozná hned několika změn. Celodennímu vysílání budou dominovat ztřeštěné reportáže Ohýbej léto z domácích i zahraničních festivalů, moderované dvojící Ondra Havel a Johan Mádr. Oblíbené hodinové playlisty diváků s názvem Moje desítka se přesunou na desátou dopoledne. Zařazeny budou i tematické playlisty Best of k vybraným festivalům, jako např. Best of Sziget, Grape Festival, SázavaFest a dalším.

ÓČKO bude o prázdninách Ohýbat léto
▲ ÓČKO bude o prázdninách Ohýbat léto

ÓČKO o prázdninách naváže i na úspěšný loňský seriál Užít Ibizu. Tentokrát se vydá štáb, společně s vítězi velké letní soutěže, na ostrov Mallorca. Seriál Užít Mallorcu si tak můžete vychutnat od půlky července každý všední den od 19:00 a 22:00.

Víkend: TOP 30, Limuzína, Joker a festivaly
Víkendová dopoledne budou patřit hudebním speciálům TOP30, respektive ÓČKO Chart. Podvečery zpestří nejúspěšnější díly talkshow Limuzína Míry Hejdy. „Novinkou bude nasazení online formátů Jokerův letní speciál a ShowREC: Úplně nejvíc, které propojují televizní vysílání a digitální platformy ÓČKA,“ objasňuje šéfdramaturg Alexandr Guha. Chybět nebudou ani reportáže a rozhovory přímo s headlinery zahraničních festivalů.

Během léta čeká diváky také několik velice speciálních soutěží, například o vstupenky na domácí, ale i zahraniční hudební festivaly, zapůjčení kabrioletu na týdenní dovolenou nebo účast ve videoklipu.

Léto s hvězdami na ÓČKO GOLD
Sesterská stanice zpříjemní léto odvysíláním víkendových speciálů věnované nejklasičtějším interpretům ÓČKA GOLD. První červencový víkend odstartuje speciál „Víkend s Beatles“. Dále pak pokračovat speciály s Karlem Gottem, Michaelem Jacksonem, Abbou a dalšími hvězdnými interprety.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články