Quantcast

Skupina Barrandov láme rekordy ve sledovanosti

| redakce | tisk

Televizní Skupina Barrandov už podruhé během velmi krátké doby láme rekordy sledovanosti. Skupina Barrandov tak zaznamenala nejúspěšnější měsíc ve své historii, kdy podíl vzrostl na 6,51 %. Velký vliv na tento růst měl rovněž poslední týden, kdy týdenní sledovanost dosáhla až 7 %.

Skupina Barrandov poprvé překonala 6 procentní podíl na trhu v měsíčním podílu. Doposud nejvyšší podíl (5,63%) měla v lednu 2012. Hlavní kanál TV Barrandov měl měsíční podíl na trhu na úrovni 5,5%, v posledním tárnu 5,86%.

Úspěšné byly i nové tématické kanály Kino Barrandov a Barrandov Plus. Filmová stanice dosáhla v červenci 0,75% podíl na trhu, v posledním týdnu 0,82% podíl. V pátek 31.7. měla stanice nejvyšší celodenní podíl a to 1,31%.

Dětský a dokumentární program Barrandov Plus rovněž roste. První prázdninový měsíc měl 0,3% podíl.

Skupina Barrandov láme rekordy ve sledovanosti
▲ Skupina Barrandov láme rekordy ve sledovanosti

Vysoká divácká sledovanost je důkazem toho, že televizní Skupina Barrandov přináší na obrazovky skutečně kvalitní obsah vlastní tvorby a zajímavé tituly filmové databáze akviziční tvorby. Nový měsíční rekord ve sledovanosti je pro nás závazkem a nutí nás nepolevovat v našem úsilí přinášet divákům nové, neotřelé formáty. Už dnes proto můžu slíbit, že naše podzimní programové schéma přinese zcela nové pořady, které budou na českém televizním trhu ojedinělé,“ uzavírá úspěšnost Skupiny Barrandov předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media, Mgr. Jaromír Soukup.

Televizní Skupina Barrandov chystá další rozšíření svého portfolia, již brzy by měl zahájit své vysílání nový televizní kanál Barrandov MUZIKA. Tato stanice přinese divákům hudební produkci sestavenou z různých hudebních žánrů a svou programovou náplní osloví jak starší, tak mladší generaci.





Reklama




Vybrané články