Quantcast

Televize Nova chystá nový komediální seriál Na vodě

| redakce | tisk

V úterý 25. srpna padla v přístavišti na libeňském ostrově v Praze první klapka zbrusu nového seriálu Na vodě, který pro následující sezónu natáčí pro televizi Nova známý producent a režisér Milan Cieslar.

V hlavních rolích komediálního seriálu s nápaditým dějem se diváci mohou těšit na Lukáše Langmajera, Tomáše Kluse, Veroniku Kubařovou, Lenku Vlasákovou a spoustu dalších vynikajících herců.

Televize Nova chystá nový komediální seriál Na vodě
▲ Televize Nova chystá nový komediální seriál Na vodě

Já už na začátku cítím velkou tíhu na ramenou, ta role je přece jenom hlavní. Pokud bude špatná kritika, tak nevím, jestli ji unesu, protože už teď mě ramena bolí,“ říká s úsměvem Lukáš Langmajer.

Veronika Kubařová si natáčení užívá a nemůže si vynachválit své kolegy: „Já jsem z obsazení rolí v seriálu úplně nadšená. Těším se na to, až se postupně se všemi potkám.“

Televize Nova chystá nový komediální seriál Na vodě
▲ Televize Nova chystá nový komediální seriál Na vodě

Hlavním hrdinou seriálu Na vodě je úspěšný pětatřicátník Hugo (Lukáš Langmajer), kterému se v jediné vteřině změní celý život. Opustí ho žena (Ester Geislerová), přijde o práci i o střechu nad hlavou. Nezbývá nic jiného než se znovu odrazit ode dna a nadechnout se nad hladinou. Hugo se vynoří u lodi svého přítele z mládí Honzy (Tomáš Klus) v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. Tady poznává nový životní styl i nové přátele. Obyvatelé zátoky mají své sny, touhy i barevný život, který žijí po svém. Zvykli si na houpavý pocit na vodě i v životě, a pro komediální seriál tak vytvořili jedinečnou galerii věkově i charakterově rozmanitých postav s pestrými příběhy.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články