Quantcast

Mysteriózní série Městečko Pines od 10.11. na Film+

| redakce | tisk

Desetidílná mysteriózní série Městečko Pines (Wayward Pines) startuje už 10. listopadu od 21:15, následně mohou diváci vidět nové díly každé úterý ve stejný čas, v premiéře na Film+.

Mezinárodní premiéra Městečka Pines (Wayward Pines) zaznamenala velký úspěch ve více než 17ti zemích. Například v USA sledovalo každou epizodu více než milion diváků. V Austrálii se díky premiérovému dílu zvedla sledovanost o 683% a Městečko Pines tak předčilo i premiéru páté řady Walking Dead.

Mysteriózní série Městečko Pines od 10.11. na Film+
▲ Mysteriózní série Městečko Pines od 10.11. na Film+

Seriál začíná, když Matt Dillon jako Ethan Burke, agent americké tajné služby, vyšetřuje zmizení dvou kolegů, agentů, v tajemném městečku Wayward Pines ve státě Idaho. Ethan se probere z autonehody a není schopen spojit se s vnějším světem mimo městečko, ani z něj odejít. Jednoho z agentů nachází mrtvého.

Druhým pohřešovaným agentem je Kate Hewson (Carla Gugino), bývalá Ethanova milenka, která se před časem rozhodla usadit v tomto zdánlivě idylickém městečku. Obyvatelé městečka Wayward Pines jsou tady ale v pasti kvůli souboru pravidel, která přísně vynucuje šerif Arnold Pope (Terrence Howard). Každý pokus o útěk se trestá veřejnou popravou, známou jako „zúčtování“. Ethan hledá pravdu, a když ji najde, bude se muset velmi těžko rozhodovat...

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články