Quantcast

Česká Digi TV zatím nezařadí kanál Prima MAX

| redakce | tiskobrázek k článku: Česká Digi TV zatím nezařadí kanál Prima MAX

Satelitní platforma Digi TV zatím nemá v úmyslu zařadit nový kanál skupiny Prima - převážně filmový a seriálový kanál Prima MAX. Nevylučuje ale zařazení programu Prima MAX v budoucnu.

"Kanál Prima MAX zatím do nabídky nezařazujeme, protože na Nové DIGI aktuálně nabízíme řadu jiných prestižních kanálů s filmovým obsahem. Dříve než nabídku kanálů nějakým způsobem upravíme, chceme vyhodnotit zájem našich diváků o nové kanály," uvedla webu parabola.cz Linda Rakytková, která zastupuje operátora Digi TV.

Česká Digi TV nyní hodlá provést průzkum u zákazníků o nové kanály a podle toho se rozhodne při dalším rozšíření programové nabídky.

"V dohledné době například plánujeme udělat anketu na webových stránkách DIGI TV, chystáme telefonické dotazování atp. Pokud se ukáže, že by zařazení Prima MAX mohlo nabídku filmů na Nové DIGI významně vylepšit a bude trvat zájem vás, diváků DIGI, určitě uděláme maximum, abychom kanál Prima MAX mohli v budoucnu zařadit do nabídky Nové DIGI," dodala.

Platformu Nová Digi TV CZ provozuje společnost Lama Energy Group. V těchto měsících probíhá migrace zákazníků ze staré technologické platformy Digi TV, fungující na infrastruktuře původního majitele RCS/RDS na novou, kterou spravuje Slovak Telekom (ST).





Reklama




Vybrané články