Quantcast

8 ukrajinských programů opustilo Amos

| redakce | tisk

Celkem 8 ukrajinských televizních stanic ukončilo svoji distribuci na satelitním systému Amos na pozici 4°W. Volně vysílané programy mohou diváci přijímat i nadále ale z jiného satelitu - Astra 4A na pozici 4,8°E.

Na satelitu Amos 3 skončily ukrajinské programy K1, K2, MEGA, NTN, Pixel, Inter, Enter Film a ZOOM. Místo klasického programu se nevysílá žádná informace o změně distribuce ale jen testovací obrazec.

Všech 8 programů je součástí koncernu Inter Media Group Limited. Provozovatel se rozhodl přesunout distribuci z pozice 4°W na 4,8°E. Souběžná distribuce trvala 3 týdny. Výhodou nové pozice 4,8°E je zejména skutečnost, že satelit Astra 4A využívá i ukrajinská pay-tv platforma Viasat Ukraine. Díky tomu mohou uvedené FTA stanice sledovat i abonenti uvedené DTH služby.

Program Zoom je složen z hudebních pořadů, informační z národních a mezinárodního show byznysu, situačních komedií a zábavních show. Pixel TV je dětský kanál, Enter Film filmovým programem. K1 a K2 jsou zábavní stanice. MEGA přináší to nejlepší z dokumentárních projektů BBC, National Geographic, History Channel, Discovery a Animal Planet a dále také sportovní přenosy.

technické parametry:

• Astra 4A (4,8°E), freq. 12,399 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články