Quantcast

Český volejbal na Sport 5

| redakce | tiskobrázek k článku: Český volejbal na Sport 5

Televizní sportovní stanice SPORT 5 rozšiřuje nabídku přímých přenosů o zápasy z nejvyšší české volejbalové soutěže. Diváci SPORT 5 budou moci sledovat boje v UNIQA Extralize mužů. Nejprve stanice odvysílá zápas čtvrtého a pátého týmu tabulky. Volejbal Brno bude hostit VK Benátky nad Jizerou.

UNIQA volejbalová extraliga mužů nabízí ten nejlepší a nejkvalitnější volejbal, který můžeme v ČR vidět. „Chtěli jsme, a stále chceme, zvyšovat náš objem přímých přenosů z nejlepších českých soutěží. Extraliga volejbalistů dokonale splňuje naše představy o kvalitním halovém sportu,“ říká Radek Macháček, šéfredaktor SPORT 5.

Příznivci hry pod vysokou sítí se mohou těšit na zápas ze základní části, ve kterém se představí čtvrtý nejlepší tým tabulky Volejbal Brno a VK Benátky nad Jizerou, který je v tabulce jen o místo níž. Konfrontace sousedů tabulkových sousedů slibuje napínavý a zajímavý zápas. Ten se hraje v sobotu 5. března a přímý přenos na SPORT 5 odstartuje pět minut před začátkem utkání tedy v 17:55.

Zatím jsme předběžně domluveni na několika zápasech z palubovky Volejbalu Brno, včetně duelů play-off, ale jednáme i s dalšími kluby,“ dodává Macháček.





Reklama




Vybrané články