Quantcast

72 nebezpečných míst k životu na Viasat Explore

| redakce | tisk

72 nebezpečných míst pro život odhaluje životní prostory těch nejodhodlanějších. Existují místa, na něž byste se asi nepřestěhovali. Ovšem někdo se poblíž zkrátka narodil a bydliště měnit nehodlá.

Dokumentární seriál, díky němuž nabudete pocit, že je Země poměrně nebezpečnou planetou pro život, ale jinou zatím nemáme, takže se s tím prostě musíme naučit žít. Nejzrádnější města na zemi, zkušenosti svědků katastrof, lesní požáry nebo závrty. To vše a mnohem více uvidíte v dokumentárním seriálu 72 nebezpečných míst pro život, který v březnu a dubnu poběží na kanálu Viasat Explore. Byli byste ochotni podstoupit riziko a bydlet na místech, kterým se většina rozumných lidí raději vyhýbá?

72 nebezpečných míst k životu na Viasat Explore
▲ 72 nebezpečných míst k životu na Viasat Explore

Devastující fenomény na sebe mohou brát různé podoby - ať už jde o hurikány pustošící jih Spojených států, ohromné požáry měnící na popel australskou buš, zemětřesení ničící v jednom okamžiku celá města, která se shodou okolností nacházejí na hranicích tektonických desek, hradby vody valící se v podobě vlny cunami na pobřeží nebo závrty v důlních oblastech pohlcující celé domy, v každém případě se jedná o záležitosti působící velké škody na majetku, ale hlavně na lidském zdraví a životech, neboť katastrofy často udeří s takovou rychlostí a razancí, že jim není možné uniknout. Vítejte u pořadu 72 nebezpečných míst pro život, který představí nejrizikovější oblasti, kde je ještě možné žít.

V dokumentárním seriálu 72 nebezpečných míst pro život uvidíte vysvětlující grafiku, animace, výpovědi svědků, názory odborníků pro každé z míst s vysvětlením, proč se právě toto místo nachází v žebříčku těch nejrizikovějších, přičemž až do posledního dílu probíhá odpočet vedoucí k odhalení té úplně nejnebezpečnější lokality.

Můžete sledovat také znepokojující záznamy z první ruky i rozhovory s lidmi, které zasáhla katastrofa, museli odejít ze svých domovů a hledají útočiště; lidskou bezmoc tváří v tvář mocné přírodě, ale i nezdolnost lidského ducha a vůli přežít a opětovně vystavět svůj domov.

Nenechte si ujít dokumentární seriál 72 nejnebezpečnějších míst pro život, který přinese divákům strhující ukázku toho, co dokáže síla přírody bez ohledu na to, kdo se právě nachází v cestě. Nalaďte si jej vždy v pondělí mezi 21. březnem až 25. dubnem vždy od 21:00 hodin na kanálu Viasat Explore.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články