Quantcast

Be Mad TV HD startuje ve Španělsku

| redakce | tisk

Během několika týdnů začne ve Španělsku vysílat nový kanál mediální skupiny Mediaset Espaňa Comunicación s názvem Be Mad TV. Nová stanice má být zaměřena na mladší diváky. Vysílatel zatím svůj chystaný program blíže nepředstavil.

Be Mad TV bude od počátku vysílat FTA v rámci pozemní digitální televize ve standardu DVB-T v rámci multiplexu MPE5 v HD rozlišení, který aktuálně obsahuje programy Energy HD a AtreSeries HD. V tomto paketu je také testovací pozice programu Real Madrid TV HD, který by zde měl odstartovat v nejbližší době. Bude to již sedmý kanál Mediasetu v DVB-T ve Španělsku - po programech Telecinco (SD a HD), Cuatro (SD a HD), FDF, Boing, Divinity a Energy (SD a HD).

Be Mad TV HD bude vysílat na současné pozici Energy HD. Stojí za zmínku, že půjde již o druhou změnu ze strany Mediaset v multiplexu MPE5. Původně zde vysílala stanice Boing HD, který byl později nahrazen programem Energy HD. Za několik týdnů bude Energy HD nahrazen novým programem Be Mad TV HD.

Vysílací licenci pro nový kanál získala společnost Mediaset Espańa Comunicación již v říjnu 2015. Bohužel, vysílatel zatím neupřesnil podrobnější programový obsah Be Mad TV HD. Na základě krátkých reklamních spotů, které jsou k dispozici, lze odhadovat, že cílovou skupinou budou diváci ve věku od 20 do 40 let.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články