Quantcast

Nová Digi TV SK zavádí CA moduly

| redakce | tisk

Společnost Digi Slovakia začíná nabízet externí dekódovací moduly i zájemcům o satelitní placenou televizi Nová Digi TV SK. Doposud byly CA moduly nabízeny zákazníkům kabelové televize Digi Slovakia.

"Počas jarnej kampane začíname s ponukou CA modulov, ktoré vlastníkom moderných TV prijímačov s DVB-S slotom, prinášajú novú zákaznícku skúsenosť ovládania DIGI priamo cez originálny diaľkový ovládač k TV. Nové CA moduly budú k dispozícii aj našim existujúcim zákazníkom, ktorí prejavia záujem o prechod od tradičných set-top-boxov ku CA modulom," popsal Marcel Šatanek, generální ředitel Digi Slovakia.

Společnost Digi Slovakia má příznivou zprávu i pro zájemce o kabelovou televizi DIGI. Operátor nabízí 100% slevu na pronájem CA moduly při závazku na 24 měsíců. Pronájem CA moduly jinak běžně stojí 1,50 eur měsíčně.

Zákazníci kabelové DIGI si mohou vedle stávajícího balíčku Extra HBO HD (obsahuje HBO HD, HBO2 HD a HBO3 HD) objednat i Extra Šport HD, který zahrnuje stanice Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi Sport 3 HD, Digi Sport 4 HD, Sport 1 HD a Sport 2 HD za 4 eura měsíčně. Nově je poskytován i balíček Extra HOT HD, který se skládá ze 3 programů pro dospělé - SuperOne HD, Hustler TV a Dorcel TV.





Reklama




Vybrané články