Quantcast

AMC představila mobilní hru Fear the Walking Dead: Dead Run

| redakce | tisk

AMC Networks International a vydavatel videoher, společnost Versus Evil, spustili oficiální mobilní hru Fear the Walking Dead: Dead Run, založenou na stejnojmenném televizním seriálu stanice AMC. Mobilní aplikace je nyní celosvětově dostupná zdarma v iTunes.

Hra Fear the Walking Dead: Dead Run Vás zavede do centra zdevastovaného Los Angeles a úkolem je prchat před davy zombies, které město zaplavily. Atraktivním prvkem hry je bezesporu komiksové černobílé pojetí celé hry, možnost stát se svým oblíbeným hrdinou a také arzenál nabízející více jak 40 druhů zbraní plus speciální úrovně, ve kterých se odehrávají příběhy shodné s dějem televizního seriálu.

AMC představila mobilní hru Fear the Walking Dead: Dead Run
▲ AMC představila mobilní hru Fear the Walking Dead: Dead Run

Chtěli jsme spustit jedinečnou a vzrušující hru, která vzdává hold neuvěřitelné podívané, kterou seriál nabízí. Hra vtáhne fanouška do děje rozpadající se civilizace v centru města Los Angeles a umožní mu zažít začínající apokalypsu,“ řekl Mac McKean, viceprezident digitálních médií pro stanice AMC a SundanceTV.

Hra Fear the Walking Dead: Dead Run je zatím dostupná výhradně v obchodě iTunes. Více informací naleznete na webu www.getdead.run

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články